Náluk már idén lehet továbbképzés, de a diakok közül is lehet 23-ra néhányat kiválasztani, aki már a gyár kezdetekor ott van különböző kisegítő feladatban. Én a legjobbaknak feldobnám a német gyakorlati lehetőséget is is az RM-nél.
Igen, abban igazad van, hogy nem nulláról állnak át egy teljesen új valamire. Az alapok már megvannak, és csak hozzá kell igazítani ezt-azt... De ne essünk túlzásba! A cégnek a legnagyobb feladata lesz a gyártás megszervezése során, ha kötelezővé tesszük neki a gyakornokok fogadását. Rühellik őket minden cégnél. A kisebb gond velük a tudás hiánya.
A legnagyobb gond ezekkel a programokkal, hogy amíg az iskola padban vagy, nagyon nem látod át, hogyan kéne beilleszkedned semmilyen munkakörnyezetbe. Ha kikerül az életbe, 2-5 év egy jó képességű gyereknek és eléri azt a szintet, hogy már használható valamire.
Most vadásszák az embereket, "érdekes" elképzelések alapján.
Tegnap előtt egész nap tanítottam hegesztési szakembereket, egy "bizonyos" haditechnikai cégtől is jött valaki, aki majd "egy meg nem nevezett kelet-európai országban" lesz majd "technical transfer officer" a hegesztési vonalon.
Mondjuk úgy, hogy komolyan kikerekedett a szemem a kérdései hallatán. Szerintem aki a "technical transfer officer" az minimum jobban tudja nálam az anyagtudományt. Legalábbis eddig így gondoltam, de a nap végére már abban sem vagyok biztos, hogy egy lebutított elméleti vizsgán átmenne-e.
Ha céget mennék auditálni és egy ilyen agytröszt ott a hegesztési cuccführer, akkor 30 perc után felállok és cég hozzánk maximum postaládát meg kukát szállíthat be, de reaktort/hőcserélőt nem...
Azért be kell neked is vallanod, hogy ez nem olyan rendkívüli! A legtöbben nem elméletből, hanem gyakorlatból hegesztenek. Nem tudom, hogy "technical transfer officer" hegesztő szakképesítéssel volt a srác vagy hegesztő mérnök. Ha annyit tud a srác gyakorlatból, hogy mivel nem szoktak faszkodni egy német cégnél, akkor már nem lesz gond.