[HUN] Rheinmetall Hungary Zrt.

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Vogon

Well-Known Member
2021. május 13.
1 559
2 108
113
Én azt nézném meg, hogy egy rá vagy mellette álló járműre indított Spike-ot, hogy szed le! :D
Valószínűleg azért ezzel tesztelik mert viszonylag olcsó, bár nem túl életszerű. Legalább cikázhattak volna a drónok miközben max sebességgel száguldanak a cél felé...

Én úgy emlékszem, hogy cikáztak. Vissza kéne nézni, mert vagy fél napja láttam a videót. Jobbra-balra elmozognak kicsit, de csak a hagyományos célzást tudnák max megzavarni ezzel, mert a robbanás sugarában bőven benne voltak.

Valszeg ezzel azt is demonstrálni akarták, hogy egy ilyen lassú drón hiába tér ki oldalra, túl kevés a sebessége a repeszfelhő ellen, hogy bármerre is elmeneküljön. Míg az ólom golyónak jóval nagyobb nehezítés lett volna ez a "testcselezés".
 
  • Tetszik
Reactions: bel

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 005
8 337
113
ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogyan tudták a kamerás drónok, honnan kell videózni, hogy felülről lehessen látni a lelövést...

Úgy, hogy tudták hol kell lebegni a felvételhez. Viszont ha a kamerás drón tudta, akkor más is - figyelembe véve a bodega billegését és "találati pontosságot". Azért szerintem az RM tud ennél hihetőbb dolgot is előadni
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány