K
kamm
Guest
Egyetertek, en egyebkent vegig ennek drukkoltam. Ugyanezt tippelem a HX3-ra es a pk APC 8x8-ra es hasonlokra, amelyekre nem megy fullos Lance.Akkir a hazai Gidránokon Natter torony lesz, Aselsan csak az első 50en.
Egyetertek, en egyebkent vegig ennek drukkoltam. Ugyanezt tippelem a HX3-ra es a pk APC 8x8-ra es hasonlokra, amelyekre nem megy fullos Lance.Akkir a hazai Gidránokon Natter torony lesz, Aselsan csak az első 50en.
Valamelyik prezi 650 millio eurot emlitett a Natter-nel. Ebbol azert mar sokmindenre jutna torony.Egyetertek, en egyebkent vegig ennek drukkoltam. Ugyanezt tippelem a HX3-ra es a pk APC 8x8-ra es hasonlokra, amelyekre nem megy fullos Lance.

Szerintem nem annyira. Konkrét szerződésekre kötnek szerződést alvállalkozókkal, beszállítókkal.Az a helyzet, hogy mind a Boxerhez, mind a Puma-hoz van kiépült beszállítói lánca , de innentől kezdve a Lynhez is, mivel az első szériát tőlünk függetlenül gyártjuk). Tehát itt arról van szó, amit ide akarnak hozni.
Pont erről beszélek. Ha akarják akkor nem kellene velünk bohóckodni.Szerintem nem annyira. Konkrét szerződésekre kötnek szerződést alvállalkozókkal, beszállítókkal.
Pl: kábel kötegek, kapcsolók, szigetelő anyagok, csavarok, festékek, szűrők, lemezek jöhetnek különböző beszállítótól is ugyanazon harcjárműhöz.
Mennyibe lehet egy 12,7-es Natter torony?Valamelyik prezi 650 millio eurot emlitett a Natter-nel. Ebbol azert mar sokmindenre jutna torony.![]()
Khm...hát...őőő... megnézték mennyivel lehet nálunk olcsóbban gyártatni a beszállítókkal mint otthon...!Pont erről beszélek. Ha akarják akkor nem kellene velünk bohóckodni.
Egyszerűen a már bejáratott, kivajazott cégekkel újra szerződést kötnek.
És nem csak a saját Lynxeinkről van szó, hanem egyéb már bejáratott típusról.
Nyilván nem teljesen kritikátlanul kell majd beszállítani, de ott a lehetőség a hazai beszállítók előtt.
Persze. De egyelőre még nem tartanak ott. Egy hadiipari megrendelés esetén, ahol irgalmatlanul túl van számlázva minden, sokkal érzékenyebbek a megrendelők. Vegyük csak az Ajax program halálát, vagy a PUMA megbízhatósági gondjait.Khm...hát...őőő... megnézték mennyivel lehet nálunk olcsóbban gyártatni a beszállítókkal mint otthon...!
Háát ennek igencsak erőlködés szaga lett. Mármint a cikknek.![]()
G7: visszásnak tűnhet a német hadiipari Rheinmetall beszállása a 4iG-be, amely épp felfalja a Digit
Jászai Gellért cégébe a németek kétszer annyi pénzzel akarnak beszállni, mint amennyit a tőzsdei ára alapján a nyáron ért.444.hu
Ja, leginkább a szórakoztató-erteke miatt tettem be.Háát ennek igencsak erőlködés szaga lett. Mármint a cikknek.

Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?Háát ennek igencsak erőlködés szaga lett. Mármint a cikknek.
bingo.Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?
Én meg azon, hogy ezt is áthelyezzem-e a biztpol topikba, mint a tegnapi hasonló cikket? Vagy a másik cikket helyezzem vissza ide?Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?
Azon rugozik szerintem, hogy lám, a kisgomboc megveszi a nagyobbat, mert egy meg nagyobb beszallt... de hogy ezzel voltaképpen mi a baja, az rejtély marad.Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?

Hát jóindulatot semmiképpen nem akar sugározni.Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?
200 Bradleyt kellett volna venni Lynx helyett, csak ezt így nem irta direktbe oda.Én azon gondolkodtam hogy most itt mit is akar mondani a szerző?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..