M
molnibalage
Guest
Magyar kép kéne, ami felszálláskor vagy érkezéskor mutatja őket bizonyíthatóan mostani képek szerint, hogy van AIM-9L-1.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magyar kép kéne, ami felszálláskor vagy érkezéskor mutatja őket bizonyíthatóan mostani képek szerint, hogy van AIM-9L-1.
Annak mi az oka, hogy a négy gép közül az egyik három póttartállyal repül (ha tényleg mind az), míg a többi csak kettővel? Pl. Terminator 22.17-es hozzászólásában az első kép jobb alsó sarkában látszik.
Annak mi az oka, hogy a négy gép közül az egyik három póttartállyal repül (ha tényleg mind az), míg a többi csak kettővel?
Pl. Terminator 22.17-es hozzászólásában az első kép jobb alsó sarkában látszik.
Itt van a Fókusz műsorból ez a riport, szerintem semmi plusz infó nincs benne. Az átlag magyar állampolgárnak készült ez.Ma este volt egy "riport" a Gripenesekkel az RTL-en a Fókuszban. Nem tudom, hogy miről volt benne szó, mert csak lehalkítva néztem. Gondolom, hogy "szakmailag" semmi extra, de ha valakit érdekel, talán a felvételek érdemes lehet visszanézni a honlapon.
Újra mi védjük Európa keleti határait. Jó érzés látni hogy valami többet nagyobbat is szolgálhatnak a Gripenjeink.Érkezési képek Litvániából
Ami a mostani kecsói indulást mutatja és biztosan nem újrahasznosított, hogy 100% legyen, hogy van AIM-9L-1. Nem akarok téveszméket generálni a frissített Gripen FAQ-val.Az általam linkelt képeken minden magyar gép van.
Magyar ember által fotózott képekre gondolsz? Kintről talán előbb-utóbb lesz valami a honvedelem.hu-n. De később majd visznek ki A319-cel a sajtónapra "újságírókat", akkor biztos lesz még több fotó. Itthonról meg az a három van, amit korábban ide is belinkeltek. Más képeket még nem találtam.
Ezek biztosan most készültek. Ez alapján van AIM-9L-1.
Amíg a Mi-24-esek éjszaki képességeinek a megmagyarázásával voltunk elfoglalva, addig egy másik fontos esemény elkerülte a figyelmünket...
2 héttel a BAP megkezdése előtt újra vannak AIM-9-esek a Gripenek szárnyvégein!
A Baltic Air Policing misszió kibocsátó ünnepsége (2019. április 18.)
Irány vissza az általános iskolába földrajz-órára: Európa keleti határa az Ural-hegység és a Kaszpi-tenger. Tehát a Gripenjeink a NATO északkeleti határát védik ...Újra mi védjük Európa keleti határait. Jó érzés látni hogy valami többet nagyobbat is szolgálhatnak a Gripenjeink.
Ez is csak nálunk kérdés. Minek is kötnék az orrunkra...
Szerintem jó kis videó lett ez.Itt van a Fókusz műsorból ez a riport, szerintem semmi plusz infó nincs benne. Az átlag magyar állampolgárnak készült ez.
https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/akik-...enyeivel-ilyen-egy-vadaszpilota-atlagos-napja