a mi viszonyaink között a lézeres a jobb, mert függetlenít a nagyhatalmaktól és akár mi is megcsinálhatjuk a lézeres szettet amit aztán buta bombákra szerelünk.
Nyírtelken van Maverick szervízbázis is, mégse törik magukat a külföldi légierők. Az irányítókészlet felrakás pont az a dolog, amit mindenki megold magának otthon, könnyedén. Lehet külön venni persze, eleinte csak úgy árulták, mert halmokban állt a buta bomba. Kellene keresni árakat külön?külön, és egyben isMert igazából az AIM-9eseken és a fedélzeti gépágyún kívül a Gripenek minden más fegyverét be tudnánk tőlük szerezni.
Szerintem meg kellene mondani.a svedeknek hogy mivel hibás.terméket soztak ránk javítsák ki a hibát a kieső gépekre fizessenek és engedjenek a lízing lejárta után a vételárból vagy ne javítsák ki és a griffek a mieink.
A hibás terméket értem arra hogy ha bombafegyverzettel van szerelve A masina nem képes infracsapdat magával vinni tehát pont akkor esik ki egy jelentős önvédelmi képesség amikor a legnagyobb szükség lennne rá.
Szerintem meg kellene mondani.a svedeknek hogy mivel hibás.terméket soztak ránk javítsák ki a hibát a kieső gépekre fizessenek és engedjenek a lízing lejárta után a vételárból vagy ne javítsák ki és a griffek a mieink.
A hibás terméket értem arra hogy ha bombafegyverzettel van szerelve A masina nem képes infracsapdat magával vinni tehát pont akkor esik ki egy jelentős önvédelmi képesség amikor a legnagyobb szükség lennne rá.
Köszi zulu levagyok maradva.
Azt nemtudod véletlenül hogy a hiányosság pótlását mi fizettük-e vagy a gyártó ingyen válallta (mert a sok ellenzés ellenére is hibás termék vólt mert teljesértékü csapásmérö képességre szerzödtünk )

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..