Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...Szoval most az osztrákok Mistral intergációja magyar pénzbol volt?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...Szoval most az osztrákok Mistral intergációja magyar pénzbol volt?![]()
Németeknek Stinger lesz:Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...
Az azért érdekes mert a Stinger nincs is gyártásban jelenleg...Németeknek Stinger lesz:
![]()
Germany Orders Skyranger 30 Air Defence System | TURDEF
German Army has placed an order for a Skyranger 30 mobile air defence system armed with a new 30 mm revolver cannon and four-way radars.www.turdef.com
Amúgy pedig még Chiron vagy SkyKnight lehetséges integrációja is felrebben itt ott.
szerintem nincsen - max a németeknek van még belőle raktáron...Van új Stinger?
Van benne valami érdemi?
Semmi. Csak egy szép vasárnap délelőtt valakinek valamiért eszébe jutott írni egy cikket a Skyrangerről.Van benne valami érdemi?
Arról van valami friss infó, hogy hány darab lesz légvédelemre fejlesztett változat? Esetleg változtattak a számarányukon az ukrajnai tapasztalatok nyomán?13 volt a hivatalos 2 hónapja egy nyilatkozatban azóta még hozak párat.
Az se lenne rossz ha a Skyranger tornyok/integráció lenne jelentősen olcsó ettől. Végre nem gucci árba vennénk valamit a RajnafémtőlRemélem, hogy nagyon pörög a kötbér számláló!![]()
A Skyrangerbe még korán elvileg beszálltunk valami pénzzel (2021-ben?) - ha jól tudom. Ezért kapunk rá kedvezményt meg nálunk lesz gyártva nem csak miénk, hanem a többi országé is. Szóval a végén valszeg nekünk nem 30 millióba kerül majd darabaja mint a germányoknak. Persze így is k. drága lesz, szóval néhány tucatnál többel nem számolok - Legalábbis Lynx alapon.Az se lenne rossz ha a Skyranger tornyok/integráció lenne jelentősen olcsó ettől. Végre nem gucci árba vennénk valamit a Rajnafémtől
meg nálunk lesz gyártva nem csak miénk, hanem a többi országé is.
Gyűjtöm a pletykákat...meg amúgy MG is utalt erre még 2021-2022 körül: "jönnek a svájci mérnökök Zalába" - valami ilyesmit mondott. Svájc = Oerlikon = Skyranger.Ilyet Te honnan tudhatsz egyébként ?![]()
Le lett nyilatkozva még korábban.Ilyet Te honnan tudhatsz egyébként ?![]()
Le lett nyilatkozva még korábban.
Ezt örömmel olvasom, mert ebből sok kell majd, de ez a 20M alatti ár csak a torony vagy komplett jármű?Még tegnapról:
- Skyranger 30 lesz, az ára "jelentősen" alatta lesz 20 M eurnál.
Komplett jármű, rákérdeztem.Ezt örömmel olvasom, mert ebből sok kell majd, de ez a 20M alatti ár csak a torony vagy komplett jármű?
A germányok 33 milliót fizetnek a Boxeres verzióért - bár lehet hogy abban a csomagban más is van...
Az király! Akkor ez kb. németek árának a fele!Komplett jármű, rákérdeztem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..