Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...Szoval most az osztrákok Mistral intergációja magyar pénzbol volt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...Szoval most az osztrákok Mistral intergációja magyar pénzbol volt?
Németeknek Stinger lesz:Egyelőre semmilyen más rakéta integrációjáról nem hallani. Lehet hogy németek is azzal veszik és akkor ők id fizetnek bele...
Az azért érdekes mert a Stinger nincs is gyártásban jelenleg...Németeknek Stinger lesz:
Germany Orders Skyranger 30 Air Defence System | TURDEF
German Army has placed an order for a Skyranger 30 mobile air defence system armed with a new 30 mm revolver cannon and four-way radars.www.turdef.com
Amúgy pedig még Chiron vagy SkyKnight lehetséges integrációja is felrebben itt ott.
szerintem nincsen - max a németeknek van még belőle raktáron...Van új Stinger?
Van benne valami érdemi?
Semmi. Csak egy szép vasárnap délelőtt valakinek valamiért eszébe jutott írni egy cikket a Skyrangerről.Van benne valami érdemi?
Arról van valami friss infó, hogy hány darab lesz légvédelemre fejlesztett változat? Esetleg változtattak a számarányukon az ukrajnai tapasztalatok nyomán?13 volt a hivatalos 2 hónapja egy nyilatkozatban azóta még hozak párat.
Az se lenne rossz ha a Skyranger tornyok/integráció lenne jelentősen olcsó ettől. Végre nem gucci árba vennénk valamit a RajnafémtőlRemélem, hogy nagyon pörög a kötbér számláló!
A Skyrangerbe még korán elvileg beszálltunk valami pénzzel (2021-ben?) - ha jól tudom. Ezért kapunk rá kedvezményt meg nálunk lesz gyártva nem csak miénk, hanem a többi országé is. Szóval a végén valszeg nekünk nem 30 millióba kerül majd darabaja mint a germányoknak. Persze így is k. drága lesz, szóval néhány tucatnál többel nem számolok - Legalábbis Lynx alapon.Az se lenne rossz ha a Skyranger tornyok/integráció lenne jelentősen olcsó ettől. Végre nem gucci árba vennénk valamit a Rajnafémtől
meg nálunk lesz gyártva nem csak miénk, hanem a többi országé is.
Gyűjtöm a pletykákat...meg amúgy MG is utalt erre még 2021-2022 körül: "jönnek a svájci mérnökök Zalába" - valami ilyesmit mondott. Svájc = Oerlikon = Skyranger.Ilyet Te honnan tudhatsz egyébként ?
Le lett nyilatkozva még korábban.Ilyet Te honnan tudhatsz egyébként ?
Le lett nyilatkozva még korábban.
Ezt örömmel olvasom, mert ebből sok kell majd, de ez a 20M alatti ár csak a torony vagy komplett jármű?Még tegnapról:
- Skyranger 30 lesz, az ára "jelentősen" alatta lesz 20 M eurnál.
Komplett jármű, rákérdeztem.Ezt örömmel olvasom, mert ebből sok kell majd, de ez a 20M alatti ár csak a torony vagy komplett jármű?
A germányok 33 milliót fizetnek a Boxeres verzióért - bár lehet hogy abban a csomagban más is van...
Az király! Akkor ez kb. németek árának a fele!Komplett jármű, rákérdeztem.