Kivitetni is pénz, aztán amíg vasra költünk minden fillért addig ez van.
Na szombat este van, szerintem zárjuk ezt a témát. Jobban tisztellek ismeretlenül is annál hogy vitatkozzam. Úgyse értenénk egyet CZ kérdésben.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kivitetni is pénz, aztán amíg vasra költünk minden fillért addig ez van.
Nálam is de a vezetőség azt mondta, hogy a teljes átállas előtt nem visznek brent misszióba.Na szombat este van, szerintem zárjuk ezt a témát. Jobban tisztellek ismeretlenül is annál hogy vitatkozzam. Úgyse értenénk egyet CZ kérdésben.Nálam már rég csak az lehetne élesben is.
Nem is arra gondoltam hogy elveszik a bantuktól... az SF katonaknal bevallt szokás az ellen fegyveret használni idegen terepen, ha akadozna az utánpótlás vagy szitu lenne amikor kifogynak lehet mihez nyúlniIgazad is van, meg nem is. Mert én nem innen közelíteném meg a problémát. Nem lehet lőszer kérdés ez. Amennyiben a Honvédség misszióba megy, a megfelelő lőszerjavadalmazást is biztosítsák a küldetéshez. Ez alap szerintem.
Dehogy bevett szokás...Nem is arra gondoltam hogy elveszik a bantuktól... az SF katonaknal bevallt szokás az ellen fegyveret használni idegen terepen, ha akadozna az utánpótlás vagy szitu lenne amikor kifogynak lehet mihez nyúlni
Hat a fatusasra nem, de en az AMMSzt bármikor bevállalom, ha arról van szó. Lehet arra is bármit tenni, ha nagyon akarod, tudod te is.Tényleg azt hiszi bárki, hogy ezt:
![]()
bárki lecseréli erre:
![]()
Az AMMSZ-re pont nem lehet bármit, csak a fatusásra, mert a legtöbb AK válltámasz pl fatusáshoz van... Ezen kívül, ha elkezdesz rá pakolgatni akkor gyorsan 5-6kg lesz a fegyvered.Hat a fatusasra nem, de en az AMMSzt bármikor bevállalom, ha arról van szó. Lehet arra is bármit tenni, ha nagyon akarod, tudod te is.
Inkább 7-8.Az AMMSZ-re pont nem lehet bármit, csak a fatusásra, mert a legtöbb AK válltámasz pl fatusáshoz van... Ezen kívül, ha elkezdesz rá pakolgatni akkor gyorsan 5-6kg lesz a fegyvered.
Nekem Afganisztánban a modifikált AK csőalatti gránárvetővel és tele tárral volt 7-7,5kg. A csőalatti gránátvető 1,4kg.Inkább 7-8.
Arra gondoltam.Nekem Afganisztánban a modifikált AK csőalatti gránárvetővel és tele tárral volt 7-7,5kg. A csőalatti gránátvető 1,4kg.
Miert ne lehetne az AMMSzre? Nem a tusra rakod, hanem a lemezre...?Az AMMSZ-re pont nem lehet bármit, csak a fatusásra, mert a legtöbb AK válltámasz pl fatusáshoz van... Ezen kívül, ha elkezdesz rá pakolgatni akkor gyorsan 5-6kg lesz a fegyvered.
Húbazz kamm nézz körben a kézifegyver topikokban miért nem lehet normálisan. Ez nagyon nem a te asztalod.Miert ne lehetne az AMMSzre? Nem a tusra rakod, hanem a lemezre...?
Az biztos, nem egy könnyű alapból sem (a fatusas meg plane.)
Az a baj ha a tokfedélre rakod pl az optikát vagy a sínt akkor annak van egy holtjátéka, ami ugyan a gyártást a megbízhatóságot, szétszedést segíti, de bármely rárögzített eszközt pontatlanná tesz mert a célzópont módosul....Miert ne lehetne az AMMSzre? Nem a tusra rakod, hanem a lemezre...?
Az biztos, nem egy könnyű alapból sem (a fatusas meg plane.)
Tudom, hogy erről nem nyilváníthatsz véleményt, de szerintem ez fa......ság....Mondom ezt úgy, hogy ez egyik személyes "kedvencem" az AK-63D.....Nálam is de a vezetőség azt mondta, hogy a teljes átállas előtt nem visznek brent misszióba.
Szerintem is de hát felfelé csak csodálkozunk.Tudom, hogy erről nem nyilváníthatsz véleményt, de szerintem ez fa......ság....Mondom ezt úgy, hogy ez egyik személyes "kedvencem" az AK-63D.....
Amúgy ahogy néztem,az atv-s videót amikor Maróth arról beszélt, hogy ez a Mali misszió milyen jó alkalmat kínál a frissen beszerzett felszerelések tesztelésére, egy jót mosolyogtam, mikor a háttérben ott pózoltak a katonáink az AK-l a karjukban.....Szerintem is de hát felfelé csak csodálkozunk.
Pontosabban ez azt előző vezetés mondta így ki, Ruszin lehet máshogy fog dönteni.
És? Pont azért kérdezem. (Anno nem volt hozzá semmi, ugye.)Húbazz kamm nézz körben a kézifegyver topikokban miért nem lehet normálisan. Ez nagyon nem a te asztalod.
Ez egy korrekt, érthető válasz, köszönöm.Az a baj ha a tokfedélre rakod pl az optikát vagy a sínt akkor annak van egy holtjátéka, ami ugyan a gyártást a megbízhatóságot, szétszedést segíti, de bármely rárögzített eszközt pontatlanná tesz mert a célzópont módosul....
De az egy másik misszió aminek a résztvevői mögöttük álltak, és megint más a misszió (Takuba) ami most kezdődik.Amúgy ahogy néztem,az atv-s videót amikor Maróth arról beszélt, hogy ez a Mali misszió milyen jó alkalmat kínál a frissen beszerzett felszerelések tesztelésére, egy jót mosolyogtam, mikor a háttérben ott pózoltak a katonáink az AK-l a karjukban.....![]()
Igen ez így van de szerintem nyugodtan lehetnének ezeknél a katonáknál is a zsír új Bren-k....De az egy másik misszió aminek a résztvevői mögöttük álltak, és megint más a misszió (Takuba) ami most kezdődik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..