Az engem érdeklő témákat folyamatosan követem itt a fórumon amióta itt vagyok.Lehet felhúzta a gatyádat, jó volt a méret, sőt bikini vonalnál kicsit szorított is és megjött az ihlet! Vagy csak @Xpert-el ellentétben sokat olvas itt a fórumon!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az engem érdeklő témákat folyamatosan követem itt a fórumon amióta itt vagyok.Lehet felhúzta a gatyádat, jó volt a méret, sőt bikini vonalnál kicsit szorított is és megjött az ihlet! Vagy csak @Xpert-el ellentétben sokat olvas itt a fórumon!
Felhúzta és nem tetszett neki a szabás.Lehet felhúzta a gatyádat, jó volt a méret, sőt bikini vonalnál kicsit szorított is és megjött az ihlet! Vagy csak @Xpert-el ellentétben sokat olvas itt a fórumon!
Jól van naaaa, rádragadt ne vedd szívedre!Az engem érdeklő témákat folyamatosan követem itt a fórumon amióta itt vagyok.
Mi nem jött be neki? Az, hogyha alacsony vagy legyél vékony, ha meg magas kövér? Vagy az hogy marha bő? Egyszóval az elbaszott konfekció méret amit spórolásból erőltetünk? Vagy a bónusz, hogy a dereka a szegycsont aljáig ér?Felhúzta és nem tetszett neki a szabás.
Az ülepe meg a térdedig . Amúgy én olyan csodalények közé tartozom akinek a 48-as pont jó.Mi nem jött be neki? Az, hogyha alacsony vagy legyél vékony, ha meg magas kövér? Vagy az hogy marha bő? Egyszóval az elbaszott konfekció méret amit spórolásból erőltetünk? Vagy a bónusz, hogy a dereka a szegycsont aljáig ér?
Biztos megfertőzte a militarizmus
Igazából csak azért ér az ülepe a térdéig, mert senki sem szereti a gyomorszájánál hordani az övet...Az ülepe meg a térdedig . Amúgy én olyan csodalények közé tartozom akinek a 48-as pont jó.
Visszalépés lenne neki. A miniszter dísznek van...Vagy ő lesz a következő miniszter.
Vannak okok ami miatt a miniszterségben is bőven lenne ráció, de szerintem is valószínűbb, hogy megmarad action guy-nak. Sok a melóVisszalépés lenne neki. A miniszter dísznek van...
Romuluszból inkább lesz miniszter, mint Maróthból... a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára volt, abba az irányba tartott eddig is, csak jött ez a parancsnoki kitérő.Vagy ő lesz a következő miniszter.
Először várjuk meg április 4-et. Hazánk felszabadulásának 77-ik és egyben első évfordulója is lehet.Romuluszból inkább lesz miniszter, mint Maróthból... a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára volt, abba az irányba tartott eddig is, csak jött ez a parancsnoki kitérő.
Áprilisi tréfa lesz!Először várjuk meg április 4-et. Hazánk felszabadulásának 77-ik és egyben első évfordulója is lehet.
Az első atv-s interjú során kifejtette, hogy folyamatosan vizsgálják a katonák visszajelzéseit az eddig beszerzett eszközökről, valamint a felmerülő igényeiket.Még mindig nem értem, hogy Gazsinknak mi köze ehhez a misszióhoz!!? Mert mindenhol ott van most sőt, RszR seggében nonstop!
Biztos megnézte a Sólyom végveszélyben című filmet és bejött neki az amcsi cukorsziruppal nyakon öntött hőskultusz, ezért egy kicsit beöltözött "katonának" és lement körülnézni Maliba.....Biztos megfertőzte a militarizmus
Azért néha befigyel egy-egy "Ő"! De igen!Az első atv-s interjú során kifejtette, hogy folyamatosan vizsgálják a katonák visszajelzéseit az eddig beszerzett eszközökről, valamint a felmerülő igényeiket.
Malival kapcsolatban kiemelte a NEM Gidrán 4x4-re való igényt.
És úgy néz ki ő lett a haderőfejlesztés arca. Ami nem is baj, tekintve hogy szinte ő az egyetlen, aki összeszedetten, érthetően, összefüggően tudja magát kifejezni.
Ennyi hülyeséget rég hallottam így együtt...
Süketelés ez egyértelmű.Most a francikkal "haverkodunk" Merkel muti lelépett, az új német vezetés nem lesz a puszipajtása a Fidesz kormánynak így maradnak a Franciák, így aztán a magyar honvédség megkapta az ukázt irány Mali...Ennyi hülyeséget rég hallottam így együtt...
Gratula...