• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 197
100 278
113
Annyira nem fura, mivel az ai köztudottan nem megbízható, ha pontos információt szeretne szerezni az ember. Az ai nehezen dönti el mi a hülyeség és mi a valóság, csupán összeszed néhány linket. Ha megkérdezed tőle a véleményét az általa készített irományra, simán megjegyzi, hogy hülyeség amit írt.
Én nem szoktam vele játszani, azt hittem ennél okosabb. Főleg, mert a MOL hazai tevékenységére is rákérdeztem és ott elég jó adatokat mondott. Bár a Slownaftnál bizonytalankodott.
MOL? Csád?
Elment az eszed?
Elsősorban a chat gpt-jé.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 997
135 185
113
Én nem szoktam vele játszani, azt hittem ennél okosabb. Főleg, mert a MOL hazai tevékenységére is rákérdeztem és ott elég jó adatokat mondott. Bár a Slownaftnál bizonytalankodott.

Elsősorban a chat gpt-jé.
A skynet úgy tűnik még nem ébred öntudatra :D

• Vicces
Reactions: Nemerson

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 302
9 808
113
Én azt tartom továbbra is, hogy a magyar katonai doktrína nem tartalmaz olyan földrajzi területen haderő bevetését, mint a Száhel övezet. Hozzáteszem, hogy mivel az országban nincsenek NATO/EU szövetségeseink és a környékén is korlátozott a támogatásuk, így kurvára magára maradnak a különleges műveleti erőink a térségben néhány Mi-24-es helikopterükkel és cca féltucat, tucat páncélzott járművűkkel. Az utánpótlás, szupport megszervezése rendkívül leterheli a szállító repülő fegyvernemünket, különösen mert ebben az évben balti misszió is lesz. A néhány száz katonánk tűztámogatása, CAS-ra, és esetleges kimenekítése erőinknek is sok kérdést vett fel. A kiképzésük alapján a SOF katonáink alkalmasak ilyen korülmények között is helytállni, a kérdés, hogy mennyire éri meg "csupán tapasztalatok gyüjtése miatt" katonák bevetése ilyen távol magyarországtól koalíciós támogatás és felhatalmazás nélkül. Tegyük hozzá, hogy a Mi-24 helikopterek is erősen kérdősjelesek mert sem megbízható NIR, és ATGM sem áll rendelkezésre. Igen, azok a katonák akik Afganisztánban és Irakban voltak lassan már kikopnak a rendszerből, és az éles bevetésre szükséges van SOF alakulatoknak, sőt kvázi egy hadseregnek. De szerintem nem a mi kultúrkörünkön túl, nemzeti érdekeinken túl, és nemzetközi támogató erő nélkül. Ez olyan botrányos kaland, mint amilyen mocskos dolog, hogy 400 millió forintos támogatás a Libanoni hadsereg részére, miközben a mi haderőnk is forráshiányban szenved. A 2026-os választások előtt vagyunk, és tegyük a szívünkre a kezünket, amennyiben magyar katonák sebesülnek meg, halnak meg távol hazánktól egy teljesen értelmetlen küldetés során, akkor kiknek a hibája lesz, és mennyire fogja ez befolyásolni a közhangulatot??? A felelősök egyértelműen nem a katonák és nem a MH, hanem a HM vezetője a honvédemi miniszter és a kalandor kalandot kitaláló kormány és annak vezetője (meg a szektás SOF fia). Nagyon-nagyon remélem, hogy ez a kaland nem fog megvalósulni, akár külső, akár belső politikai okok miatt. Nem kétlem, hogy kell éles tapasztalat, de ezt hazánkhoz közelebb, akár az orosz-ukrán haború után, akár a balkánon, akár közelebbi helyeken - de mindenképpen NATO vagy EU koalíciós műveletben kell megszerezni.