• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 175
24 120
113
:eek:
...pár oldallal korábban meg arról próbáltak itt engem győzködni, hogy Csád márpedig a béke szigete. :oops:

• Tetszik
Reactions: Pogány

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 806
12 004
113
:eek:

...pár oldallal korábban meg arról próbáltak itt engem győzködni, hogy Csád márpedig a béke szigete. :oops:
Nem arról ne hazudj.
De ez valami amire kitelepülünk Szolnok nagyjával? Mire odaérsz vége. Nézd már meg miről beszélsz, komolyan...

Rajtaütöttek egy felkészületlen kis bázison, aztán visszamentek a mocsárba. Gondolom az Anka drónok megtalálták őket(khmm a csádiaknak ilyen is van), be lettek szorítva, vége a dalnak teljesen esélytelenek. Erre írtam fentebb, hogy nincs már mozgásterük.

• Tetszik
Reactions: Pogány

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 175
24 120
113
Gecire mindegy. Semmi keresnivalónk nincs ott.
Én ezt elfogadom.
Nem arról ne hazudj.
Hát miről?...(az ilyen hazudozással vádolgatást csipőből én kerülném)
De ez valami amire kitelepülünk Szolnok nagyjával? Mire odaérsz vége.
Ezt is elfogadom.
Nézd már meg miről beszélsz, komolyan...
Idézhetnék jópár hsz-t, de én nem fogok szavak szőrszálhasogató módon történő magyarázásába, újra, ha már "miről beszélsz?" szinten vagyunk, megint. Anno az volt, hogy a kint lévő magyar érdekeltségek védelméhez kell egy kontingens, leginkább személy és objektumvédelemre, kiképzésre és részben a zavarosban faszagyereket játszó helyi menő csávók valamiféle elrettentésére. Mindenkinek van erről véleménye, ilyen olyan szempontok szerint, de amikor azt próbálod előadni, hogy ott minden nagyon fasza és jönnek a hirek az ellenkezőjéről akkor nem kellene csipőből ilyen méltóságon aluli reakciót dobni.
Az én kommentem sem érv volt valamire, hanem egy visszacsatolás arra amiről korábban beszéltünk.

• Tetszik
Reactions: gorcsev

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 806
12 004
113
Hát miről?...(az ilyen hazudozással vádolgatást csipőből én kerülném)
Nem vádolgatlak, szégyentelenül beleadsz a másik szájába olyat amit nem mondott, ezt csináltad akkor is amikor a béke szigetés dolgot kezdtük.

Anno az volt, hogy a kint lévő magyar érdekeltségek védelméhez kell egy kontingens, leginkább személy és objektumvédelemre, kiképzésre és részben a zavarosban faszagyereket játszó helyi menő csávók valamiféle elrettentésére.
Bár nem tudom milyen érdekeltségeket akarsz védeni KM-mel de csatlakozzon egy csoport a DGSSIE-hez/FIR-hez, ok. Asszisztáljon, képezzen stb. Ezt írtam régebben is.

de amikor azt próbálod előadni, hogy ott minden nagyon fasza és jönnek a hirek az ellenkezőjéről
Na ezt mondom, felesleges kikérned. Senki nem azt mondta, hogy minden fasza, hanem azt, hogy nincs olyan jellegű és mértékű aktivitás Csád határain belül, amibe értelme lenne bekapcsolódni a meghirdetett létszámmal. A mi szempontunkból nem sok minden történik. Miről jönnek a hírek... 90+ fő veszteség azt jelenti, hogy kb. bedarálták őket. Az utolsó hasonló incidens 4 éve volt. A "faszacsávók" el vannak rettentve, tessék.
Ugyanezeket írtam régebben is, "béke szigete" :rolleyes:

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 175
24 120
113
Nem vádolgatlak,
A "ne hazudj" Mózes kőtábláin is rajta voltak anno, de mégsem ott olvostam az előbb :oops: ,...de mindegy, "béke szigete". :rolleyes:
szégyentelenül beleadsz a másik szájába olyat amit nem mondott,
Most mondjam, hogy "ne hazudj"?!...
Na ezt mondom, felesleges kikérned. Senki nem azt mondta, hogy minden fasza, hanem azt, hogy nincs olyan jellegű és mértékű aktivitás Csád határain belül, amibe értelme lenne bekapcsolódni a meghirdetett létszámmal.
Sem nem tapsolok neki, se nem ellenzem ezt a missziót. Az egész onnan indult, hogy az ottani szitut rózsaszinben próbálod lefesteni főleg azon a vonalon, hogy ekkora meg akkora erő nem kell oda hozzá, mert:
Nincsenek fegyveres összetűzések az ország területén, az illegális aranybányászok is le lettek fegyverezve a líbiai határ környékén mert egymásnak estek.
Nem akarom szaporitani a szót, hiszen értem én mire is gondolsz, feltételezem, hogy Te is azt, amire én. Pont ezért lehetnél körültekintőbb, mielőtt ilyen vehemensen reagálsz. :oops:
Ugyanezeket írtam régebben is, "béke szigete" :rolleyes:
"béke" veled is! :rolleyes: