Tegnap hirtelen meg is lepett a sok román zászló a Lánchídon, de gondoltam aztán, hogy ez lesz a dolog mögött.A csádi elnök nálunk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tegnap hirtelen meg is lepett a sok román zászló a Lánchídon, de gondoltam aztán, hogy ez lesz a dolog mögött.A csádi elnök nálunk
Teveszar bió és fűteni is lehet vele. Win-win!Nyomolunk.
Most ez egy tevetejipqri befektetés
Mondhatnátok hülyeség, de ha az Alföld elsivatagosodik a globális buziskodás miatt? Nah. Ugye! Amúgy tevetejben vilagelsők a srác szerint.
És még a tevehuszárszázadokról újfent nem is beszéltem!
Neeee, a románok elfoglalták Bp-et. Csak igazuk lett a rettegőknekTegnap hirtelen meg is lepett a sok román zászló a Lánchídon, de gondoltam aztán, hogy ez lesz a dolog mögött.
Mégis belekezdünk?A Kormány 1264/2024. (IX. 9.) Korm. határozata a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között létrejött védelmi együttműködési megállapodás, valamint a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között a Csádi Köztársaság területén állomásozó magyar kontingens jogállásáról, a katonai együttműködésről és segítségnyújtásról szóló megállapodás szövegeinek végleges megállapítására adott felhatalmazásról
A Kormány
1. egyetért a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között létrejött védelmi együttműködési megállapodás, valamint a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között a Csádi Köztársaság területén állomásozó magyar kontingens jogállásáról, a katonai együttműködésről és segítségnyújtásról szóló megállapodás (a továbbiakban együtt: Megállapodások) bemutatott szövegével;
2. felhatalmazza a honvédelmi minisztert vagy az általa kijelölt személyt a Megállapodások bemutatott szövegének – a megerősítés fenntartásával történő – végleges megállapítására;
3. felhívja a külgazdasági és külügyminisztert, hogy a Megállapodások szövegének végleges megállapításához szükséges meghatalmazási okiratot adja ki;
4. elfogadja a Megállapodások kihirdetéséről szóló törvénytervezetet, és elrendeli a Megállapodások szövegének végleges megállapítását követően annak az Országgyűléshez történő benyújtását. A törvényjavaslat előadójának a Kormány a honvédelmi minisztert jelöli ki.
A miniszterelnök 95/2024. (IX. 9.) ME határozata a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között védelmi együttműködési megállapodás létrehozására adott felhatalmazásról
A nemzetközi szerződésekkel kapcsolatos eljárásról szóló 2005. évi L. törvény 5. § (1) bekezdése szerinti hatáskörömben eljárva, a honvédelmi miniszter és a külgazdasági és külügyminiszter előterjesztése alapján
1. egyetértek a Magyarország Kormánya és a Csádi Köztársaság Kormánya között védelmi együttműködési megállapodás (a továbbiakban: Megállapodás) létrehozásával;
2. felhatalmazom a honvédelmi minisztert, hogy – az érintett miniszterekkel egyetértésben – a tárgyalásokon részt vevő személyeket kijelölje;
3. felhatalmazom a honvédelmi minisztert vagy az általa kijelölt személyt, hogy a tárgyalások eredményeként előálló szövegtervezetet a kézjegyével lássa el;
4. felhívom a külgazdasági és külügyminisztert, hogy a Megállapodás létrehozásához szükséges meghatalmazási okiratot adja ki;
5. felhívom a honvédelmi minisztert, a külgazdasági és külügyminisztert, valamint az igazságügyi minisztert, hogy a Megállapodás létrehozását követően a Megállapodás szövegének végleges megállapítására adandó felhatalmazásról szóló határozat tervezetét haladéktalanul terjesszék a Kormány elé.
Majd ha kint leszünk utána.Mégis belekezdünk?
Remélem, hogy a fia is megy!Táncolj, N’Djamena-parádé! @SilvioD
Megjelent a kormányhatározat a csádi misszióról
Orbán Viktor miniszterelnök több kormánytagnak is feladatot szabott az ügyben.infostart.hu
Úgy tudom rendszeresen kint van. Persze lehet, hogy csak pletyka.Remélem, hogy a fia is megy!
Csak részegen szoktam, vagy ha csajozni akartam, néha kombináltam, de már egy ideje mindkettővel felhagytam.Táncolj, N’Djamena-parádé! @SilvioD
Megjelent a kormányhatározat a csádi misszióról
Orbán Viktor miniszterelnök több kormánytagnak is feladatot szabott az ügyben.infostart.hu
Továbbra is ott tartunk, hogy a megállapodások/nyilatkozatok aláirkafirka ingyen van.Csak részegen szoktam, vagy ha csajozni akartam, néha kombináltam, de már egy ideje mindkettővel felhagytam.
Nincs miért táncolni, mert ez nem sétakocsikázás lesz.
De ha ki megyünk sajnos lesz aki a legnagyobb arat fizeti…Továbbra is ott tartunk, hogy a megállapodások/nyilatkozatok aláirkafirka ingyen van.
ha ezzel a mentalitassal es tamogatassal mennek ki majd a magyar katonak amit itthon tapasztalunk akkor lesz halott.