Szia!Sziasztok
Basszus, az érettségimre készültem, amikor ezeket a képeket lőtted.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szia!Sziasztok
Nem illik le "vénmajmozni" másokat.Szia!
Basszus, az érettségimre készültem, amikor ezeket a képeket lőtted.
Csórók voltunk és kidobtunk mindent.Egyébként aki benne van a témàban....
Hogyan is kerülhettek ezek a gépek hozzànk ,mikor a tiltott lategòriàban vannak szàmunkra?
Még mindig nem vilàgos szàmomra miért lettek kivonva?
Valaki info?
(Nem zuhanyhitadò, hanem valami hivatalos...)
Köszönöm.
Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.Csórók voltunk és kidobtunk mindent.
Nem vokt tiltott elvileg SZU-25-öt is vejhettünk volna csak csórók voltunk. Amikor a BMP-1-eseket vettük, akkor az oroszok a BMP-2-t is ajánlották, de annyiba kerültek volna mint egy harckocsi, szóval lemondtunk róla.
Nekem ez a dolog egyáltaláni nincs meg, de persze ezbsemmit nem jelent.Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.
Emiatt volt a hadrendi hòkuszpòkusz.
Persze lehet rosszul emlékszem.
Repülősök?Nekem ez a dolog egyáltaláni nincs meg, de persze ezbsemmit nem jelent.
Mi akkor is a béke pártján álltunk, ezért neveztük felderítőnek. Egyébként egy ezredet terveztünk belőle, csak nem volt rá pénz.Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.
Nem vagyok repülős, de ezt találtam.Repülősök?
Valaki segítene?
Köszi.
Szia,Nem vagyok repülős, de ezt találtam.
III. rész 12.cikk, katonai és légügyi rendelkezések1947. évi XVIII. törvény a Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés becikkelyezése tárgyában - Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye
a Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés becikkelyezése tárgyábannet.jogtar.hu
Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.
A hókuszpókusz a hajtóműveikkel volt.Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.
Majdnem. Az alap elgondolás jó volt, csak a valóság pofán vert mindenkit.A hókuszpókusz a hajtóműveikkel volt.
Okos vezetőink kitalálták, hogy mi a MIG-23MF hajtóművével kérjük, ellentétben a többi felhasználóval, hogy kevesebbet kelljen tartalékban tartani belőlük a polcon.
Valahonnan ùgy rémlik a Szu22 az nem engedélyezett fegyver volt nekünk.
Talán @Galcom , @Allesmor Obranna , @ghostrider tud erről valami információval szolgálni.Repülősök?
Valaki segítene?
Köszi.
A többi Vsz országnak is volt belőle, miért csak nekünk tiltották volna? Bombázó kategóriás gépünk volt a Szu-22 előtt is, Tu-2, Il-10, Il-28
Persze, igazad van, de a kérdés az volt, tiltott fegyver volt-e a Su-22. Erre linkeltem be a békemegállapodás vonatkozó részét. Minden törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle.Szia,
Teljesen mindegy, hogy mit ir a parizsi bekeszerzodes, csak az szamit, hogy mit akarnak betartatni belole, hiszen 1952 kornyeken volt bombazo hadosztalyunk is (mikozben egyetlen bombazonk sem lehetett volna).
Amugy a roppentyut is tiltja ("semmiféle saját meghajtású vagy irányított lövedéket").