Nem feltétlen hisz az 50-es években még bőven voltak keleten és nyugaton nehéz és közepe harckocsik.
A képen a szabadszállási harkocsiezred (MN7038) tankjai a Tranzit 85 nemzetközi hadgyakorlaton. Vasúti szerelveny elhagyása nyilt pályán. Első és valószínűleg az utolsó is egyben.Amikor nincs idő a kivagonírozásra. Régen még ezt is gyakorolták.
![]()
Miért ne?
A toronyban sokkal rosszabb.
Azért így vagoníroznak ki mert sietni kell.De nem ülnek benbe szállításkor.
Tanúsítom, mint a kalocsai ezred HK-ja!Most már tényleg itt egy másik kép, pár pillanattal később.![]()
![]()
Bár sokan biztos leszólnak majd, de én is ezt mondom.![]()
Na ezeket volt kár szétvágni...
Kiképzésre és gyalogság támogatására mai napig megfelelnének.Bár sokan biztos leszólnak majd, de én is ezt mondom.
Több mint 1000 db harckocsi volt rendszerben a rendszerváltás idején (T-55, T-72). Jelentős részük elhasznált, rendszeresen javításra szoruló darab volt.
500 db harckocsit azonban modernizáltattam volna az államadóság fejében, ezeket pedig teljes egészében tartalékosokra bíztam volna. Bevonuláskor feladatuk lett volna a "saját" harckocsi kikonzerválása, visszakonzerválása, vezetési, harcászati gyakorlatokkal...
Fedett hely is jutott volna a gépeknek a laktanyafelszámolások után.
Szétcsapna ma is minden ellenséges egységet, a modern harckocsikon kívül... Mondjuk megnéznék egy század leo2a7 vs t-72 ezred eredményt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..