A lynx alváz rohadt drága. Ez meg van. Nehéz ügy, ugye ?Mikor kapod meg azt a tornyot? Mennyiért is? És meg kell szavazzad a ratyik házasdágát hozzá? Beszámítanák a vételárba a neked nem kellő mennyiséget? Stb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A lynx alváz rohadt drága. Ez meg van. Nehéz ügy, ugye ?Mikor kapod meg azt a tornyot? Mennyiért is? És meg kell szavazzad a ratyik házasdágát hozzá? Beszámítanák a vételárba a neked nem kellő mennyiséget? Stb.
Me legyél ebbe ennyire biztos!modernizációjuk a jelenlegi helyzetbe nem valószínű. majd a párducok kitolják a rendszerből a 72 eseket. Műszaki járműre alakításnak lenne értelme de az meglesz modern részben hazai alvázon.
valamit muszáj betenni vagy új teknikát vagy rátlonak még egy pár évet... a 72 re ami nem valószínű. db az db annak meg kell lenniMe legyél ebbe ennyire biztos!
Mint a 24 pzh? Annyira volt pénzünk. Elég?valamit muszáj betenni vagy új teknikát vagy rátlonak még egy pár évet... a 72 re ami nem valószínű. db az db annak meg kell lenni
"Aknaszedőnek/taposónak" jó lenne a T72 - akár RC-re alakítva.modernizációjuk a jelenlegi helyzetbe nem valószínű. majd a párducok kitolják a rendszerből a 72 eseket. Műszaki járműre alakításnak lenne értelme de az meglesz modern részben hazai alvázon.
modernizációjuk a jelenlegi helyzetbe nem valószínű. majd a párducok kitolják a rendszerből a 72 eseket. Műszaki járműre alakításnak lenne értelme de az meglesz modern részben hazai alvázon.
Ha nem sr, akkor mi? Btr ről leszedett kvpt kenyergazzal?Mikor kapod meg azt a tornyot? Mennyiért is? És meg kell szavazzad a ratyik házasdágát hozzá? Beszámítanák a vételárba a neked nem kellő mennyiséget? Stb.
De persze hugyos ferkó megmondta, majd az ági. A dudva. Majd ő. Meg is oldották, legjobb 72-sek eladása szarért, hugyért a cseh knédlizabáló cégnek. Akik köszönték szépen, eladták nagy haszonnal keletre. Az ági. A dudva.Mint a 24 pzh? Annyira volt pénzünk. Elég?
Ez egy lehetőség. Nem a legjobb, de lehetne bartellezni. Nincs megrendelöjük, alvázuk se. Nekünk van alvázunk. Alkudozni kellene.Ha nem sr, akkor mi? Btr ről leszedett kvpt kenyergazzal?
Van valahol meg mtlb alváz is, az még még olcsóbb. Ha más nem, a kubok alvaza. Mégsem merül fel úgy kb senkiben.A lynx alváz rohadt drága. Ez meg van. Nehéz ügy, ugye ?
vannak ekéink."Aknaszedőnek/taposónak" jó lenne a T72 - akár RC-re alakítva.
Csak kell az elejére egy aknafordító. Ha távirányítású, akkor az se baj ha felrobban az egész adott esetben...
nem a pzh-k Tatáé nyilvános hogy tervbe van további tüzérségi eszközök beszerzéseMint a 24 pzh? Annyira volt pénzünk. Elég?
Teljesen hivatalos dátumot adtam meg 2030 al. Hidd el nekem a forumrol tudtommal nekem van valós közöm a 72 höz.Srácok, többször volt rá célozva, de most Szittya le is írta a 72-esek sorsát:
Pont. Hivatalosan el lett mondva a médiában, itt is többször le lett írva ( még a háború után is ) a vsz vasakat leváltjuk, pont, az hogy mikor meg terv szerint halad/fog haladni, valamit gyorsabban rakunk ki , valami az évtized végéig velünk marad (rossz esetben és sajnálatosan).
Szóval ha egy mód van rá ne menjünk bele 1001-edjrére is hogy minek lenne értelme, melyik upgrade csomagnak mert semelyiknek, okosabb emberek is átmentek az összes lehetséges opción, többször is amúgy, hogy ár/érték arányban melyik lenne a legjobb, és az jött ki, még mindig, hogy jobban megéri vadonatúj technikát venni. Amelyik kb jó állapotban van azokkal még elvagyunk de aztán jön a modern váltás, sőt nemcsak váltás hanem képességek visszaállítása.
Te itt harckocsiként nézed. Lehetnek más szempontok is. Lehetnének.Srácok, többször volt rá célozva, de most Szittya le is írta a 72-esek sorsát:
Pont. Hivatalosan el lett mondva a médiában, itt is többször le lett írva ( még a háború után is ) a vsz vasakat leváltjuk, pont, az hogy mikor meg terv szerint halad/fog haladni, valamit gyorsabban rakunk ki , valami az évtized végéig velünk marad (rossz esetben és sajnálatosan).
Szóval ha egy mód van rá ne menjünk bele 1001-edjrére is hogy minek lenne értelme, melyik upgrade csomagnak mert semelyiknek, okosabb emberek is átmentek az összes lehetséges opción, többször is amúgy, hogy ár/érték arányban melyik lenne a legjobb, és az jött ki, még mindig, hogy jobban megéri vadonatúj technikát venni. Amelyik kb jó állapotban van azokkal még elvagyunk de aztán jön a modern váltás, sőt nemcsak váltás hanem képességek visszaállítása.
Műszaki jarművet értelmesebb belőle csinálni.Te itt harckocsiként nézed. Lehetnek más szempontok is. Lehetnének.
Ez baj. A legolcsóbb megoldást kéne keresni. Amúgy a kubokat majd szerbiába adjuk el. A 72-ekre van vevő?Van valahol meg mtlb alváz is, az még még olcsóbb. Ha más nem, a kubok alvaza. Mégsem merül fel úgy kb senkiben.
nem is mondtam hogy a 2030-al bajom van, nem csak a 72-esekre írtam amit írtam hanem az össz. vsz vasraTeljesen hivatalos dátumot adtam meg 2030 al. Hidd el nekem a forumrol tudtommal nekem van valós közöm a 72 höz.
ömt-s vagyok nem ött s és nekem nem a géppuska irányzó a legmagasabb katonai végzettségem hanem a harckocsi parancsnoki típusvízsgám 72 re van (meg 55 alapú műszaki járművekre) Tehát én tervezetten 72 re kerülnék vissza háborús veszélyhelyzetbe tudom mert jelenleg ott vagyok amelyik alakulat ezt rendezi ki hova
max műszaki jármű ha muszáj de ennyi, itt véget ért a dologTe itt harckocsiként nézed. Lehetnek más szempontok is. Lehetnének.
Ezt a variációt is átrágtuk már többször, én a német mintájú panzer pioner zlj akhoz használnám őket spec járművekként. De kérdéses a számuk. Ha van elég kb 100 db akkor egy részük mehetne roham lövegnek gyalogsági támogatónak a másik része meg a páncélos roham utászoknak. De ezekre akkor is megéri költeni, 2-3 millió dollár/db mert az újak nem készülnek olyan tempóba. Na és utána is jók lennének a tartalékosoknak.Műszaki jarművet értelmesebb belőle csinálni.
Vagy csak nem olvastad eleget a technikai topikokat.Van valahol meg mtlb alváz is, az még még olcsóbb. Ha más nem, a kubok alvaza. Mégsem merül fel úgy kb senkiben.
Miért, a lecsavarozáshoz sem ért senki itthon?A kub az működik, mint légelhárító. A T 72 nem, mint harckocsi. Ki szedné le az alvázról, a kub cuccait? Meséld már el
Azért van elővéve, mert nincs elég kapacitás pótolni az elvesztett T-72/80/90 tankokat.dehogynem a gyalogságot védik mindenhol, és a régi szovjet tankokat bőven használják rohamlövegnek. szerinted miért vannak elővéve a t 64 esek meg a t 55 ösök is. Csak az idióták röhögtek itt az elején rajta.