Hát sajnos csak 1 lövést, vagyis "találatot" mutatnak.
Felül középen a piros háromszög 1800m.
A juta amire lőnek pár száz mre előtte van.
Úgyhogy a lőtáv szerintem max 1500m.
Én úgy látom mobilon bár látványos a becsapódás de az a cél alatt van.
Bár lehet mozgásból lőttek, nem tudom. Akkor meg nincs akkora a táv.
Szerintem illene eltalálni.
Bár lehet csak egy látványos képsort akartak bevágni, és a többi lövés jobban sikerült
Vajon miért hiányzik szinte minden tankról valami külső alkatrész ? A 4 harckocsi, 4 féle külsóvel bírt a videón. Ebből 1 az AV verzió, a többi szinte felismerhetetlen, a sok hiányzó alkatrész miatt. Vajon ha a telephelyre bemennek, lemossák őket legalább ? Jó lenne már látni valami olyasmit, hogy a zászlóalj minden harckocsija, legalább külsőre egységes képet mutat. Mind felszerelés, mind festés tekintetében. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem lehetne pótolni a hiányzó oldalsó gumi burkolatokat, vagy épp ne lehetne felrakni, a hiányzó ködgránátvetőket, azokra, amelyeken nincs. AV verzió állítólag 4 db van, ha van még. Abból is állandóan, csak egyet látni, ha látni.
Amikor beérnek az első a mosó
Az biztos.
A 4 különböző kinézetű, állapotú gép a magyar honvédségi valóság.
Sajnos csak 1 becsapódást látni. A piros háromszög 1800m. A juta cél szerintem párszáz mre előtte van. Úgyhogy kb 1500mre lehet. Ha jólláttam sajna rövid volt az egy látható "találat", bár látványos a becsapódás, de nem találta el.
Múltkor ezt írtam csak volt aki leoltot. Én sajnos mind ilyen lövészeteket láttam.
Ha jóhiszemű akarok lenni lehet csak valami látványosat akattak berakni.
Ha rosszhiszemű akkor ez volt a legközelebbi találat a célokhoz.