Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
és ezért nem lehet egyszerre 5+ harckocsi a gyakorlón? tudom a számokat , semmit nem jelent , anno nálunk 11 harckocsi ment így gyakorlatra
Nem bazzeg nem látszik a képen mert túl szélesen vannak szétszórva.és ezért nem lehet egyszerre 5+ harckocsi a gyakorlón? tudom a számokat , semmit nem jelent , anno nálunk 11 harckocsi ment így gyakorlatra
elég szomorú de én nem találtam egyszerre 5-nél több harckocsit :/ pedig elvileg a kép alapján amit kirakta facebookra több volt mint 5 ( persze csak ha nem keverem valamivel)
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
De még jó, hogy kibírták gépek, emberek.
Hála az úristennek.
Félelmetes, hogy nem tudnak valami értelmesebb bandát összeverbuválni a mh sajtósainak.
Hát ez harckocsi, nem kamion. Pont megfelel a világháború napi előrenyomulás értékének.
Őőő???
Ott talán volt ellenség. Lehet az egy picit hátráltató tényező. Kicsit más.
Egy gyaktéren ne legyen már nagy kunszt a 30km naponta. Sem a harckocsiknak, sem az állománynak.
Nem őket minősítem. Hanem az idiótát aki a kisfilmet kommentálja, vagy aki a szöveget írta neki.
Az a zöld mellény soha nem fog kikopni?Gyalogsági fegyverektől, aknavetőktől és harckocsiágyúktól zengett a szomódi lőtér, ahol a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár zászlóalj-harccsoportja éleslövészettel egybekötött komplex harcászati mozzanatot hajtott végre.
https://honvedelem.hu/cikk/115495_sarkanyharag_gyakorlat_tatan
Nem tudhatod hogy mit jatszottak milyen szerepet kaptak a hadgyakorlaton hogy sokald vagy keveseld a km rt. voltal kagona voltal hadgyakorlaton tudod hogy mukodik.
Nem keveseltem.
Azt mondtam miért kell ezt úgy beállítani, hogy ez egy iszonyatosan nagy dolog.
Mert lehet celozni akartak vele valamire..vagy jelezni. Nem tudhatjuk hogy mi volt a feladatuk mennyit hogy mentek...Nem keveseltem.
Azt mondtam miért kell ezt úgy beállítani, hogy ez egy iszonyatosan nagy dolog.
Mert lehet celozni akartak vele valamire..vagy jelezni. Nem tudhatjuk hogy mi volt a feladatuk mennyit hogy mentek...
Tehat hogy hogy szimulaltak le a feladatokat... /valoszinuleg meg voltak veluk elegedve ezert ugy dontottek hogy ha mashogy nem igy elismerik oket./
Szerintem ezek lettek kivíve +1 era blokkos
Ugy remlik Oroszorszagban volt ilyen par eve. Nem voltak elegedettek valami gyakorlattal vagy harcaszati riadoval a fejesek.Mikor hallott bárki olyan hadgyakorlatról ahol szarul teljesítettek a résztvevők az értékelő fejesek szerint?
Hisz ha elismernék beismernék a saját hibáikat is.
Nem volt évek óta századszintű lőgyakorlat a harckocsizóknál?Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).