[HUN] T-72 M1

Kiváncsi vagyok hogy a Leopárdokból mennyi lesz egyszerre gyakorlaton. Elég szánalmas lenne hogy az eddig szokásos harckocsi-szakasz szintű gyakorlatok folytatódnának azokkal is.

imádom hogy : "század szintű gyakorlatot hajtott végre a"...''harckocsi zászlóalja"
Mintha "lenne" zászlóalj az elnevezésén kívül.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
elég szomorú de én nem találtam egyszerre 5-nél több harckocsit :/ pedig elvileg a kép alapján amit kirakta facebookra több volt mint 5 ( persze csak ha nem keverem valamivel)
20190906_vas%C3%BAti_berakod%C3%A1s-1.jpg

Szerintem ezek lettek kivíve +1 era blokkos

• Tetszik
Reactions: Faboo78 and fip7
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
De még jó, hogy kibírták gépek, emberek.
Hála az úristennek.
Félelmetes, hogy nem tudnak valami értelmesebb bandát összeverbuválni a mh sajtósainak.

1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
De még jó, hogy kibírták gépek, emberek.
Hála az úristennek.
Félelmetes, hogy nem tudnak valami értelmesebb bandát összeverbuválni a mh sajtósainak.

Hát ez harckocsi, nem kamion. Pont megfelel a világháború napi előrenyomulás értékének.

• Tetszik
Reactions: anonim999
A bakomyba max 10 hk fer be egy kiepitett allas sorba /de nem mindegyik allasba foglalnakhelyet./. /mint karabelynal az arokba./ egymas mellett nem szoktak allast foglalni kozepen megfigyeles folyik /a toronytol messze van a hk loter.../ 2015 oson se volt olyan loteres kep amin az osszes hk rajta lett volna./volt hogy ketto volt hogy harom pontrol indultak 3 utvonalon.../nem tudhatjuk hogy mit jatszottak.../

• Tetszik
Reactions: anonim999
Hát ez harckocsi, nem kamion. Pont megfelel a világháború napi előrenyomulás értékének.

Őőő???
Ott talán volt ellenség. Lehet az egy picit hátráltató tényező. Kicsit más.

Egy gyaktéren ne legyen már nagy kunszt a 30km naponta. Sem a harckocsiknak, sem az állománynak.

Nem őket minősítem. Hanem az idiótát aki a kisfilmet kommentálja, vagy aki a szöveget írta neki.

• Tetszik
Őőő???
Ott talán volt ellenség. Lehet az egy picit hátráltató tényező. Kicsit más.

Egy gyaktéren ne legyen már nagy kunszt a 30km naponta. Sem a harckocsiknak, sem az állománynak.

Nem őket minősítem. Hanem az idiótát aki a kisfilmet kommentálja, vagy aki a szöveget írta neki.

Nem tudhatod hogy mit jatszottak milyen szerepet kaptak a hadgyakorlaton hogy sokald vagy keveseld a km rt. :) voltal kagona voltal hadgyakorlaton tudod hogy mukodik.

Nem keveseltem.

Azt mondtam miért kell ezt úgy beállítani, hogy ez egy iszonyatosan nagy dolog.
Mert lehet celozni akartak vele valamire..vagy jelezni. Nem tudhatjuk hogy mi volt a feladatuk mennyit hogy mentek...

Tehat hogy hogy szimulaltak le a feladatokat... /valoszinuleg meg voltak veluk elegedve ezert ugy dontottek hogy ha mashogy nem igy elismerik oket./

Mert lehet celozni akartak vele valamire..vagy jelezni. Nem tudhatjuk hogy mi volt a feladatuk mennyit hogy mentek...

Tehat hogy hogy szimulaltak le a feladatokat... /valoszinuleg meg voltak veluk elegedve ezert ugy dontottek hogy ha mashogy nem igy elismerik oket./

Mikor hallott bárki olyan hadgyakorlatról ahol szarul teljesítettek a résztvevők az értékelő fejesek szerint?

Hisz ha elismernék beismernék a saját hibáikat is.

• Tetszik
20190906_vas%C3%BAti_berakod%C3%A1s-1.jpg

Szerintem ezek lettek kivíve +1 era blokkos

A közzétett videón az állomáson 9 T-72-es és az egy szem vontató VT-72-es látszik.

Videókat megnézve, a következő toronyszámú T-72-eseket vitték ki "foglalkozásra":
222
309
312
A12 (kötényen D12 jelölés...)
A13
B21
J287 (kötényen jelölve)
1 db jelöleletlen ERA páncélzattal
1 db ismeretlen

Duinak igaza van abban, hogy borzasztó állapotban vannak a gépek, lehet, hogy műszakilag működőképesek (bár kinézetük alapján pár kérdőjel itt is felmerül nálam), de nem hiszem el, hogy egy gyakorlatnál (bocsánat, foglalkozásnál), amikor gázolaj költsége és a vasúti áruszállítás, diszlokáció költsége is egyenként tízmilliós nagyságrendű, akkor nem tudnak 500 eFt-ért festéket venni, hogy optikailag rendberakják a járműveket egységes jelzéssel ellátva.

Mikor hallott bárki olyan hadgyakorlatról ahol szarul teljesítettek a résztvevők az értékelő fejesek szerint?

Hisz ha elismernék beismernék a saját hibáikat is.
Ugy remlik Oroszorszagban volt ilyen par eve. Nem voltak elegedettek valami gyakorlattal vagy harcaszati riadoval a fejesek.

Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem volt évek óta századszintű lőgyakorlat a harckocsizóknál?