Ugy remlik Oroszorszagban volt ilyen par eve. Nem voltak elegedettek valami gyakorlattal vagy harcaszati riadoval a fejesek.
Hát én magyarisztánban gondolkodtam.
De dicséretes ha így volt. Pont az oroszokból ezt nem néztem volna ki.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugy remlik Oroszorszagban volt ilyen par eve. Nem voltak elegedettek valami gyakorlattal vagy harcaszati riadoval a fejesek.
Mert lehet celozni akartak vele valamire..vagy jelezni. Nem tudhatjuk hogy mi volt a feladatuk mennyit hogy mentek...
Tehat hogy hogy szimulaltak le a feladatokat... /valoszinuleg meg voltak veluk elegedve ezert ugy dontottek hogy ha mashogy nem igy elismerik oket./
Nem volt évek óta századszintű lőgyakorlat a harckocsizóknál?
Nem voltam ott. Nem tudom mit csináltak.
De tapasztalatból és a távból azt mondanám azt az 1 szem lövészetet gyakorolták be. Nap mint nap. Telephelytől a lövészet szinhelye. Pár begyakorlás, kaja, még pár begyakorlás. Vissza a telephely.
Amikor én csináltam hasonlót a bakonyban azt is faszságnak tartottam. Képmutatás, szemfényvesztés,színház. Nem valós helyzetre készít föl.
Ha ezután még maradnak és harcászkodnak, és lessz még lövészetük akkor nagyjábol ok.
Megjegyzem napi 30km az 15km/h-val 2 óra menet. Amit egy bakonyban keveslek.
A bakonyban(szerintem) azért vagy, hogy amit elméletben tudsz, esetleg kicsiben már a saját gyaktereden, lőtereden begyakoroltál azt itt nagyban csináld.
Na a maradék 22ből aludtak 8at. Karbantartottak 2t.
Ha már ott vannak lent "minden" percét ki kellene használni.
De ez 10-15 éve sem volt így. És ahogy látom most sincs.
Akkor azt mondták kevés a pénz. Most akkor mi a kevés ha az van?
Akarat? Ész? Szakmai tudás?
Vagy örültek, hogy ennyit kibírtak a járművek! Nem az állomány.
Eltávolították a videót.Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).
Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).
Mit mondott a törzsfőnök?sajnos már nincs fennt a videó...Érdekes egyébként máskor kínosan ügyelnek rá, hogy ne lehessen megtudni miből mennyit visznek pl gyakorlatra, most minden cikkben, videóban kihangsúlyozták, hogy 12 db harckocsi és egy vontató megy a Bakonyba...
Szerintem a következő mondat miatt vették le: nagyjából azt mondta, hogy nagyon régen nem volt alkalmuk ilyen sok harckocsival kijönni ide.Mit mondott a törzsfőnök?sajnos már nincs fennt a videó...Érdekes egyébként máskor kínosan ügyelnek rá, hogy ne lehessen megtudni miből mennyit visznek pl gyakorlatra, most minden cikkben, videóban kihangsúlyozták, hogy 12 db harckocsi és egy vontató megy a Bakonyba...
De tapasztalatból és a távból azt mondanám azt az 1 szem lövészetet gyakorolták be. Nap mint nap. Telephelytől a lövészet szinhelye. Pár begyakorlás, kaja, még pár begyakorlás. Vissza a telephely.
Amikor én csináltam hasonlót a bakonyban azt is faszságnak tartottam. Képmutatás, szemfényvesztés,színház. Nem valós helyzetre készít föl.
Ha ezután még maradnak és harcászkodnak, és lessz még lövészetük akkor nagyjábol ok.
A bakonyban(szerintem) azért vagy, hogy amit elméletben tudsz, esetleg kicsiben már a saját gyaktereden, lőtereden begyakoroltál azt itt nagyban csináld.
Ez abban a videóban is elhangzik, ahol a berakodást mutatták, hogy "elszoktak már a lövészek a harckocsiktól", meg hogy nagyon régen nem volt ennyi gép egy gyakorlaton.Szerintem a következő mondat miatt vették le: nagyjából azt mondta, hogy nagyon régen nem volt alkalmuk ilyen sok harckocsival kijönni ide.
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
De még jó, hogy kibírták gépek, emberek.
Hála az úristennek.
Félelmetes, hogy nem tudnak valami értelmesebb bandát összeverbuválni a mh sajtósainak.
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
Hála az úristennek.
Félelmetes, hogy nem tudnak valami értelmesebb bandát összeverbuválni a mh sajtósainak.
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
Hála az úristennek.
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
Hála az úristennek.
1 hét alatt 200km.
Kb napi 30.
Ez komoly kihívás???
Hála az úristennek.
Rohadjak meg! Én meg ínhüvelygyulladást kapok itt a sok like nyomogatástól.