[HUN] T-72 M1

https://honvedelem.hu/galeria/114415_harckocsi_elesloveszet_a_szomodi_loteren

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vajon miért hiányzik szinte minden tankról valami külső alkatrész ? A 4 harckocsi, 4 féle külsóvel bírt a videón. Ebből 1 az AV verzió, a többi szinte felismerhetetlen, a sok hiányzó alkatrész miatt. Vajon ha a telephelyre bemennek, lemossák őket legalább ? Jó lenne már látni valami olyasmit, hogy a zászlóalj minden harckocsija, legalább külsőre egységes képet mutat. Mind felszerelés, mind festés tekintetében. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem lehetne pótolni a hiányzó oldalsó gumi burkolatokat, vagy épp ne lehetne felrakni, a hiányzó ködgránátvetőket, azokra, amelyeken nincs. AV verzió állítólag 4 db van, ha van még. Abból is állandóan, csak egyet látni, ha látni.

Vajon miért hiányzik szinte minden tankról valami külső alkatrész ? A 4 harckocsi, 4 féle külsóvel bírt a videón. Ebből 1 az AV verzió, a többi szinte felismerhetetlen, a sok hiányzó alkatrész miatt. Vajon ha a telephelyre bemennek, lemossák őket legalább ? Jó lenne már látni valami olyasmit, hogy a zászlóalj minden harckocsija, legalább külsőre egységes képet mutat. Mind felszerelés, mind festés tekintetében. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem lehetne pótolni a hiányzó oldalsó gumi burkolatokat, vagy épp ne lehetne felrakni, a hiányzó ködgránátvetőket, azokra, amelyeken nincs. AV verzió állítólag 4 db van, ha van még. Abból is állandóan, csak egyet látni, ha látni.

Mindig meg tudsz lepni!

• Tetszik
Reactions: honved
Hát sajnos csak 1 lövést, vagyis "találatot" mutatnak.
Felül középen a piros háromszög 1800m.
A juta amire lőnek pár száz mre előtte van.
Úgyhogy a lőtáv szerintem max 1500m.
Én úgy látom mobilon bár látványos a becsapódás de az a cél alatt van.:(

Bár lehet mozgásból lőttek, nem tudom. Akkor meg nincs akkora a táv.
Szerintem illene eltalálni.

Bár lehet csak egy látványos képsort akartak bevágni, és a többi lövés jobban sikerült:rolleyes::D

Amikor beérnek az első a mosó;):D Az biztos.

A 4 különböző kinézetű, állapotú gép a magyar honvédségi valóság.o_O

Sajnos csak 1 becsapódást látni. A piros háromszög 1800m. A juta cél szerintem párszáz mre előtte van. Úgyhogy kb 1500mre lehet. Ha jólláttam sajna rövid volt az egy látható "találat", bár látványos a becsapódás, de nem találta el.:(

Múltkor ezt írtam csak volt aki leoltot. Én sajnos mind ilyen lövészeteket láttam.

Ha jóhiszemű akarok lenni lehet csak valami látványosat akattak berakni.;)
Ha rosszhiszemű akkor ez volt a legközelebbi találat a célokhoz.:(

Valamennyi Szentendrén vagy hol a pokolban is van állítólag valami suliban.

Laptopon megnézve látszik egy 72es ami éppen kidobja a hüvelytalpat.
Ha az lőtt akkor még szomorúbb. Szerintem nincs 1k a távolság.

Egy kameraval vettek fel, igy eselyes hogy nem azt a lovest latod!

Lehetséges.

A hüvelytalp kivetés mindíg a lövés után van közvetlenül? Más videókon csak így láttam.
Egyálltalán, hogyan történik?
És ilyenkor mi van az abv védelemmel? Olyan szintű túlnyomás van esetleg odabent, hogy nem juthat be semmi?

A honvédelem.hu ról :
A képeket elnézve az aszály és a por miatt Szíria felingje van. Egyébként meg biztató az hogy vannak még akik harckocsizónak jelentkeznek. Elismerésem számukra. Reméljük a Leo k megérkezéseig állományban is maradnak.
https://honvedelem.hu/cikk/115345_harckocsi_vezetesi_gyakorlat_tatan

Igazából nem annyira a por, hanem az eltérő kinézetű, rendkívül szakadt, leharcolt járművek, a lehető legváltozatosabb színű, mintájú és formájú egyenruhákba, bakancsokba öltözött személyzet az, ami Szíriához teszi hasonlatossá a képeket! Csak a vasbetonba való síkhálóból kalapált betontörmelék-pótpáncélzat gányolás hiányzik róluk, de nyugodtan be lehet tenni így is egyik-másik képet a Szíria topikba, hogy a tartuszi-expresszel érkezett járműveikkel, valami tigris alakulat készül a latakiai offenzívára!

• Tetszik
Reactions: alfa74
“Sajtónyilvános gyakorlatot szervezett a 25. Klapka György Lövészdandár a szomódi lőtéren. A Sárkányharag 2019 elnevezésű szimuláció alkalmával éles- és harckocsi lövészetet is bemutattak a tatai katonák.”

Fegyvernemi napot szervezett a tatai dandár

Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).

Szóljatok,ha láttok vágás nélkül 5-nél több harckocsit egyszerre.Jah és jól mutatja a helyzetet amit elmond a törzsfőnök(a jelenlegit és a múltat is).

elég szomorú de én nem találtam egyszerre 5-nél több harckocsit :/ pedig elvileg a kép alapján amit kirakta facebookra több volt mint 5 ( persze csak ha nem keverem valamivel)