KAMU: Csak attól féltek, hogy az újpesti szurkolók nehogy elkössék a gépet, és közel ballisztikus pályán mozgó HE lövedékekkel lebontsák az ellenséges stadiont!!!Állítólag nem bírta volna el a stadion körüli beton, ezért nem tudták kiállítani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
KAMU: Csak attól féltek, hogy az újpesti szurkolók nehogy elkössék a gépet, és közel ballisztikus pályán mozgó HE lövedékekkel lebontsák az ellenséges stadiont!!!Állítólag nem bírta volna el a stadion körüli beton, ezért nem tudták kiállítani.
Egyszer akartam egy optimista kommentet...Azoknak a laikusoknak a pzh egy megnagyobb harckocsi
mert a tüzérezredhez betoborzandók jelentős része gidránra fog kerülni és nem pzh ra.
Itt felváltva kapott el a síró és a röhögőgörcs.PZH-toborzás: közelítik a célszámot. 2 hetes fizikai szintfelhozó táborral indul az egész "PZH-program", utána jön csak a felvételi teszt!
De miért? Ha ennyien bebuknak a fizikai teszten - és különben lenne hajlandóságuk maradni - akkor segíteni kell benne őket.Itt felváltva kapott el a síró és a röhögőgörcs.
Haver os megbukott először a lynx és fizikain aztán most decemberben majdnemDe miért? Ha ennyien bebuknak a fizikai teszten - és különben lenne hajlandóságuk maradni - akkor segíteni kell benne őket.
Mondtam, 2hét alatt bárkit simán fel lehet készíteni a fizikai tesztekre.
Ez egy teljesen logikus lépés volt.
Megint a Marines-szal fogok példálózni, hogy ott már ezzel a problémával jóval korábban találkoztak, és ott alapvetően az első hét egy fizikai előkészítő, előrostáló. Addig bele sem kezdenek másba, amíg a sporttisztek fel nem hozzák a jelentkezőket.
Ne feledjük náluk több a jelentkező nő, akiknek szintén teljesíteniük kell.
Semmi. Csak akkor a hadsereg sem menekvés otthonról..Nem tudom mi a baj a női parancsnokkal?
Csapj a szádra!egy férfi nem alkalmas óvodapedagógusnak
Persze, Putymók intézte el, odaszólt Raisinak aki felvette a Hamasz piros telefonját....Az összes hivatásos szabin volt aznap??? Érdekes lenne.....
Azèrt mert ha valakit 2 hèt alatt szintre hozol, az már szinten volt.De miért? Ha ennyien bebuknak a fizikai teszten - és különben lenne hajlandóságuk maradni - akkor segíteni kell benne őket.
Mondtam, 2hét alatt bárkit simán fel lehet készíteni a fizikai tesztekre.
Ez egy teljesen logikus lépés volt.
Megint a Marines-szal fogok példálózni, hogy ott már ezzel a problémával jóval korábban találkoztak, és ott alapvetően az első hét egy fizikai előkészítő, előrostáló. Addig bele sem kezdenek másba, amíg a sporttisztek fel nem hozzák a jelentkezőket.
Ne feledjük náluk több a jelentkező nő, akiknek szintén teljesíteniük kell.
Elvileg Tatán lesz minden - ha jól értettem Böröndit...Amúgy addig hol laknak? Kapnak fizut? Mert akkor elvileg mikor megvan a pontszám utánna költöznek a körletekbe?
Vagy èn èrtem fèlre?
Hol tartjak a felkèszítèst? @Aladeen
Meg az első felmèrőn dögmeleg volt. Sokan megszívták így a futást.Haver os megbukott először a lynx és fizikain aztán most decemberben majdnem
Maxot csinált. Annyi volt a különbség hogy katonák segítettek a felkészülést akarta és sikerült is általában a futással van baj
Na igen azt is mesélteMeg az első felmèrőn dögmeleg volt. Sokan megszívták így a futást.
Hotelben laknak majd. Az olimpiai edzőtáborban.Elvileg Tatán lesz minden - ha jól értettem Böröndit...
Hanem egy hatalmas baromság. De a férfiak alkalmasak óvodapedagógusnakAhogy nem szexista álláspont ha azt mondjuk, hogy egy férfi nem alkalmas óvodapedagógusnak
Sok sikert óvóbácsiként! De írhattam volna bölcsődét is. Szeretnél inkább csecsemőkre vigyázni? Vagy inkább védőnő lennél?Hanem egy hatalmas baromság. De a férfiak alkalmasak óvodapedagógusnak
Nem mindegy ki mit dolgozok no vagy férfi vagy no létére tényleg?Sok sikert óvóbácsiként! De írhattam volna bölcsődét is. Szeretnél inkább csecsemőkre vigyázni? Vagy inkább védőnő lennél?
Érdemes volt hozzászólnod.
Valaki nem látta az Ovizsarut.Sok sikert óvóbácsiként! De írhattam volna bölcsődét is. Szeretnél inkább csecsemőkre vigyázni? Vagy inkább védőnő lennél?
Érdemes volt hozzászólnod.
Mi a helyzet a harckocsizóknál? Ott fel tud állni a zászlóalj, vagy az egy következő toborzó kampány lesz?
Hát ennek nem sok értelme van.Facen azt írta egy kommentelő, hogy nyáron lesz a harckocsizókhoz hasonló kampány. Annyiból igaz lehet, hogy addigra jöhet be annyi A7, hogy kellenek már új emberek
Hát ennek nem sok értelme van.
A beérkező mennyiséget pontosan ismerjük.
De az ideális az lenne, ha mire ideérnek a gépek, addigra a megfelelő számú személyzet kiképezve rendelkezésre is álljon.