Inkább Csongrádba mentek lynx-re és nem mentek az ország másik felébe...Csongrádi szégyenteljes számokon nem csodálkozom. Nem hiába hívták, már a hetvenes évek óta pol pot megyének. Most is megmagyarázhatatlanul ballibsi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább Csongrádba mentek lynx-re és nem mentek az ország másik felébe...Csongrádi szégyenteljes számokon nem csodálkozom. Nem hiába hívták, már a hetvenes évek óta pol pot megyének. Most is megmagyarázhatatlanul ballibsi.
A Lynx az egy Lynx. A Pzh meg inkább (lehet hogy hülyén hangzik) státusz szimbóleum.Inkább Csongrádba mentek lynx-re és nem mentek az ország másik felébe...
Vagy mondjuk ott van kecskemét/Szolnok/Szentes/hódmező elêrhetőbb közelségben.Csongrádi szégyenteljes számokon nem csodálkozom. Nem hiába hívták, már a hetvenes évek óta pol pot megyének. Most is megmagyarázhatatlanul ballibsi.
Van onnan katona bőven. És ott van a Mercedes egy köpésre, hamarosan szegeden a BYD.Csongrádi szégyenteljes számokon nem csodálkozom. Nem hiába hívták, már a hetvenes évek óta pol pot megyének. Most is megmagyarázhatatlanul ballibsi.
Lehet hogy igazad van, de Porsche több van az országban mint Pzh. A státusz szimbóleumot meg a hadseregben belül értettem.Van onnan katona bőven. És ott van a Mercedes egy köpésre, hamarosan szegeden a BYD.
Nem hsizem, hogy ezt a státuszszimbólum dolgot olyan sokan átéreznék, már ne is haragudj.
Tudod mi az? Egy ferrari sf90 a tulajdoni lapon az ember nevével, az státuszszimbólum.
Azèrt ez beszèdes, és nem igazolja az összes eddigi feltevésünket.
Azért azt vegyük figyelembe hogy hol kb. mennyi ember él és ennek arányában nézzük a jelentkezők számát, arányát vagy vetítsük azonos alapra az összehasonlíthatósághoz (pl. x ezer emberre). Pl. Budapest és Pest megye együtt az kb. 3,1 millió ember. Az ettől keletebbre lévő összes megyében élnek kb. összesen ennyien. Ha ezt hasonlítjuk össze akkor 89 vs 219 az arány 3,1 millió emberre vetítve, azaz így már nem néznek ki olyan jól a budapesti és pest megyei számok, arányok.Azèrt ez beszèdes, és nem igazolja az összes eddigi feltevésünket.
Teljesen jogos, de a számok alapján simán elbírna BP is egy zászlóaljat legalább. Nógrádból meg többre számítottam volna egyébként.Azért azt vegyük figyelembe hogy hol kb. mennyi ember él és ennek arányában nézzük a jelentkezők számát, arányát vagy vetítsük azonos alapra az összehasonlíthatósághoz (pl. x ezer emberre). Pl. Budapest és Pest megye együtt az kb. 3,1 millió ember. Az ettől keletebbre lévő összes megyében élnek kb. összesen ennyien. Ha ezt hasonlítjuk össze akkor 89 vs 219 az arány 3,1 millió emberre vetítve, azaz így már nem néznek ki olyan jól a budapesti és pest megyei számok, arányok.
Azèrt ez beszèdes, és nem igazolja az összes eddigi feltevésünket.
Milyen felvetésekre gondoltál még?Teljesen jogos, de a számok alapján simán elbírna BP is egy zászlóaljat legalább. Nógrádból meg többre számítottam volna egyébként.
Nógrád kis lélekszám, s brutál szar a közlekedés Tatára. Se értelmes tömegközlekedés arra, se út.Teljesen jogos, de a számok alapján simán elbírna BP is egy zászlóaljat legalább. Nógrádból meg többre számítottam volna egyébként.
A két legjobban fizetett megye Győr -Moson és Fejér jó számokat produkált,, míg Veszprém nem. A dunántúli alacsonyabb bérezésű déli megyék leszerepeltek, ahogy Nógrád is, Borsod, Szabolcs hozta a kötelezőt.Milyen felvetésekre gondoltál még?
Teljesen jogos, de a számok alapján simán elbírna BP is egy zászlóaljat legalább. Nógrádból meg többre számítottam volna egyébként.
Onnan van sok jelentkező, ahonnan jó a közlekedés. + a keleti megyék. Szerintem minden megyébe kellene legalább 1 alakulat, mert akkor van elég jelentkező, ha nem kell nagyon messze menni.A két legjobban fizetett megye Győr -Moson és Fejér jó számokat produkált,, míg Veszprém nem. A dunántúli alacsonyabb bérezésű déli megyék leszerepeltek, ahogy Nógrád is, Borsod, Szabolcs hozta a kötelezőt.
A jelentkezők életkora sem tűnik rossznak.
737 már egyértelműen versenyképes bér kezdőnek, Kíváncsi vagyok, hogy a további bértábla felfelé itt hogy néz körül. Pl. egy őrmester vagy egy hadnagy.
Onnan van sok jelentkező, ahonnan jó a közlekedés. + a keleti megyék. Szerintem minden megyébe kellene legalább 1 alakulat, mert akkor van elég jelentkező, ha nem kell nagyon messze menni.
Igen. Letöltesz x évet, és utána a sereg segít a civil életben használható szakmát tanulni.Én mondjuk nem is tolnám azt, hogy katonának lenni egy éltre szól.
Legyen egy nagyobb fejezet az életükben, mondjuk 5-8 évig, aztán majd meglátják.
Igen ez nagy tanulság. Azt gondoltuk itt, hogy alig lesz jelentkező az észak-dunántúlról. Nógrádról azt gondoltuk a dél-dunántúllal egyetemben, hogy könnyebben mobilizálható régiók, de nem teljesen jött ki a matek. Borsod és Szabolcs meg a távolság ellenére nem teljesített rosszul.Onnan van sok jelentkező, ahonnan jó a közlekedés. + a keleti megyék. Szerintem minden megyébe kellene legalább 1 alakulat, mert akkor van elég jelentkező, ha nem kell nagyon messze menni.
A hálókörlet a vègèn kissè sittesfeeling.
Szarul van összevágva. Nem tesz hozzá a "hangulathoz", hogy közvetlenül össze van vágva előtte azzal, hogy a körletek ajtajai előtt a folyosón sorakoztatják őket, meg a ahogy egyesével libasorban lépcsőznek.A hálókörlet a vègèn kissè sittesfeeling.