Vigasztaljon a tudat a sugárforrások és a különböző vegyszerek használata se számít egészségkárosítónak.Az.
Mivel halláskárosodást szenvedhetnek a zenekarban jatszók.
A helikopter/c17 meg a cg, harckocsiágyú meg nem hangos már.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vigasztaljon a tudat a sugárforrások és a különböző vegyszerek használata se számít egészségkárosítónak.Az.
Mivel halláskárosodást szenvedhetnek a zenekarban jatszók.
A helikopter/c17 meg a cg, harckocsiágyú meg nem hangos már.
„A legütősebb történeteknek közük van a katonasághoz” - Új sorozat érkezik ősszel, melyből kiderül, miért jó a Magyar Honvédségnél szolgálni...
„A legütősebb történeteknek közük van a katonasághoz”
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
A magyar S.E.R.E.G. modern, ütőképes, mindenre elszánt
A cél az, hogy megismerjék az emberek a Magyar Honvédséget, mely modern, ütőképes és mindenre elszánt – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a S.E.R.E.G. című, a Megafilm Service Kft. által forgatott, a TV2-n ősszel debütáló sorozat médianapján, március 26-án az újdörögdi...honvedelem.hu
Ebben a topikban volt már erről szó kb. 2 héttel ezelőtt : 2024. március 18.A hvg.hu vette észre a Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jegyezte javaslatot, melynek értelmében
a jövőben pénzadományért vagy más hazafias cselekedetért különleges katonai rendfokozatot lehet osztogatni bárkinek.
A dokumentum szerint a honvédelemi miniszter „címzetes ezredes vagy címzetes alezredes rendfokozatot adományozhat a Honvédség társadalmi megítélésének növelését előmozdító azon személye részére, aki egyedi megállapodás keretében kötelezettséget vállalt arra, hogy honvédelmi célra vagyoni vagy nem vagyoni hozzájárulást teljesít”. Ennek a sajátos jogállásnak a szabályait majd a miniszter rendeletben fogja meghatározni.
Kezdőrúgás után címzetes ezredesi rendfokozatot is lehetne venni Magyarországon
De nemcsak adományért, hanem „más hazafias cselekedetért” is járna a játékkatonai rendfokozat.444.hu
Mondjuk akkor a Lynxre is sokan jelentkeznék, mert az is benne van a wt-banSzeretik a gyerekek a war thundert
lenne is jelentkező egy újabb pilot projektre.Mondjuk akkor a Lynxre is sokan jelentkeznék, mert az is benne van a wt-ban
Mikor csináltak ezt?lenne is jelentkező egy újabb pilot projektre.
pzh-nál csináltak 2. kört arra is szép számmal jelentkeztek.
Mikor csináltak ezt?
márc 5. már volt 7 vagy 8 jelentkezőnk 2. körre a megyébe (nem tudom mi lett a végleges szám 14. én még jelentkezett egy idősebb fickó meg egy fiatalabb srác rokona(jobban írva lezárult a jelentkezésük nállunk minden paírt behoztak.)egyébként van második kör PZH-ra még pár napig lehet jelentkezni. egyébként elég nagy a jelentkezők száma most is (a korábbi plakátok még kintvannak)
Nem tudni, titkosították 30 évreMikor csináltak ezt?
Elvileg többen is mint első körbenlenne is jelentkező egy újabb pilot projektre.
pzh-nál csináltak 2. kört arra is szép számmal jelentkeztek.
igen valószínűleg. (bár én 14. e óta nem jártam irodán) és azóta nem került szóba a pzh 2. kör (ugye nem volt prioritás és ajánlani nem szabadott senkinek de ha valaki úgy jött be hogy őt a PZH érdekli annak intézni kellett.)Elvileg többen is mint első körben
Miaz h nem lehet ajánlani kell az ember vagy nem? Nem is értem az ilyen utasításokat…igen valószínűleg. (bár én 14. e óta nem jártam irodán) és azóta nem került szóba a pzh 2. kör (ugye nem volt prioritás és ajánlani nem szabadott senkinek de ha valaki úgy jött be hogy őt a PZH érdekli annak intézni kellett.)
igen valószínűleg. (bár én 14. e óta nem jártam irodán) és azóta nem került szóba a pzh 2. kör (ugye nem volt prioritás és ajánlani nem szabadott senkinek de ha valaki úgy jött be hogy őt a PZH érdekli annak intézni kellett.)
A hm új találmánya a titokban toborzásMiaz h nem lehet ajánlani kell az ember vagy nem? Nem is értem az ilyen utasításokat…
2. körre annyira nem kelett. Lecsúzott a prioritási listáról. ezért nem felajánlható de érdeklődésre (direkt célzattal) beosztásra tervezhetőek a beosztásokra jelentkezés. amikor prioritás volt a PZH akkor abba a pár hétbe más nem volt ajánlva csak a PZH... és csak akkor volt más beosztásba tervezve valaki ha direkt megkereséssel jött (pl kaposvárra akar menni a 2. lövészhez...) de felajánlani a pzh-t akkor is felkelett ha visszautasította akkor ment 2 lövésznek kaposvárra.Miaz h nem lehet ajánlani kell az ember vagy nem? Nem is értem az ilyen utasításokat…