Mi köze van ennek a videónak a gyökér tartalékos rendszerhez?
Én nem annyira értem különben, hogy ebből a tartalékos rendszerből miért kell egyáltalán misszióba vinni embereket.
Halló! A tartalékosnak civil munkája van mellette. Hogyan gondolják azt egy normális munkavállalónál, hogy majd a cége elviseli, hogy meglép fél évre?
A 2 dolog összeegyeztethetetlen, vagy csak nagyon kivételes esetekben.
Akkor minek erőltetni?
Basszus.
Ugyan azt mondod mint a srác.
Munka mellett hogyan?
Mi köze van ennek a videónak a gyökér tartalékos rendszerhez?
Hogy ez egy közös rendszer.
Ès oda toboroznak embereket.
Ha menne sorkatonának, akkor nem csak ezt látná
Hát mit látnak?
Sorkatonakènt pár hónap alatt annyi vètlent lőttek kistarsaim őrsègben, hogy pár hónap után ha èn vittem őket, èn ürítettem-töltöttem nekik.
Ha szabályosan hajtják vègre(töltő ürítő hely,válltott kèz,nem is tudja csőrevágni) nem tud lőni.
De azt sem tudták 6 hèt alapkik után hogy működik a fegyver.
Ès vagányan a szabájokat sem tartották be.
Te látod magad előtt azt a kampányt, azt az üzenetet, amivel ebben az életkorban lévő embereket rá tudnád venni, hogy rááldozzon az életéből 0,5-1 évet, hogy kiképezzék, és ne a haverokkal töltse az időt, vagy multizzon a Battlerfieldben?
Te akarsz itt sorkatonaságot.
Nem èn.
Szerintem faszság.
Hogy van e kb Xezer a fiatalokból aki aktuálisan kellene?
Ehhez egy normálisan működő sereg sem ártana.
Azzal lehet megtartani embereket.
Ha az ijen srácok elmondják a youtuber haverjuk legrosszabb èlmènye volt a sereg,az nem segít.
Ha elmondaná a srác mièrt így èlte meg a sereget, na azon lehet ismètlem lehet kellene változtatni.
De látod a pamkutyás gyerek bevonult. Gondolnád? Èn nem.
De ha a tartalèkos lásd eszena ès társai össze vissza vannak tájèkoztatva, szerinted jól működnek a dolgok?
Ès erről nem ez a kèt hülyegyerek tehet.
Engem is többedik alkalommal vettek fel.
1.Mert vissza sem èrtesítettek.
2.Mert elkevertèk 1 nap alatt az orvosi papírjaim.
3.Mert a fogorvos szerint az ínnyemből az látszik rossz a vèrkèpem vagy mi a fasz.
Mikor mutattam neki a vèrkèpemben minden jó, akkor is ismètlem a fogorvos! elküldött új vizsgálatokra.
4.Azaz amit aznap megcsináltam,pár hètre rá megcsináltam mêgegyszer.
Na szerinted most nincs ilyen?
Kurvár@ nem más kérdés. Pontosan ezzel van a legnagyobb, és talán egyedüli probléma. Ne kérdezz tőlem sem érdemi véleményt a homoszexuális etikettről, mert lehet hogy véleményem lesz, de nem sokra nem mész vele.
Basszus. Yutuberek. Ez a "munkájuk".
Mindenről is vèlemènyt alkotnak.
De te most csak azt akarod neglátni, hogy kis köcsög libsik.
Pedig jópár mondtuk egyezik azzal amit te mondasz.
De ha megkérdeznéd tőle, hogy kapjon havi 200.000Ft ösztöndíjat minden egyetemista, hogy elkölthesse bulikázni, vagy ugyan azt a keretet költsük a Seregre, akkor szerinted mit fog mondani?
Ha megkèrdeznèd az átlag ember egèssègügyre vagy oktatásra menjen az a pènz ne a seregre szerinted mit fog mondani?
Demagóg vagy.
Mi értelme lenne az egyénnek az, hogy elmegy évi 1 hónapra bohóckodni.
Szerintem sincs sok èrtelme.
Ezt többször le is írtam már itt.
Ugyan azt láttuk, csak nem én élek csillámpóni világban, hanem az aki azt képzeli, hogy ezzel a civil társadalommal meg lehet tölteni akár csak minimális szinten is egy önkéntes haderőt.
Lehet sokat válltozott 20 èv alatt.
De akkor nekem 90%-a a századomnak azèrt volt katona mert szerette volna azt csinálni.
Nagytöbbsèg tudod mièrt szerelt le?
Mert szar volt a sereg.
De pl az biztos nem segít, hogy èveken át nem szerelhetsz le. Mert veszèjhelyet van(csak nálunk). Mert ha ezt hallja,olvassa valahol, akkor biztos nem akar bejönni.
NEM, a Honvédségnek normális keretek között az állampolgár szempontjából NINCS ÉRTELME!
Más országokban nem?
Pènzre rátèrve.
Gyerekkorom óta katona akartam lenni.
De ha nem lettek volna külszolgálatok,azzal pedig normális kereset, 2 èv után èn is leszerelek.
Szóval azèrt a normál fizetès sem árt.
Ugyan azt láttuk, csak nem én élek csillámpóni világban, hanem az aki azt képzeli, hogy ezzel a civil társadalommal meg lehet tölteni akár csak minimális szinten is egy önkéntes haderőt.
Normális munkahelyet, meg lehet tölteni emberrel.