Csak elérte a céljátJogos mindig 4-re asszociálok. Gondolom fejben hozzàkapcsoltam a választáshoz.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak elérte a céljátJogos mindig 4-re asszociálok. Gondolom fejben hozzàkapcsoltam a választáshoz.
Azért ez sem igaz így. Volt egy elég masszív emelés azert közben meg maga a haderőfejlesztés.10/1 azert tobbseguk nem felejtette el hogy 15 eve csak elvesznek
Mondjuk nalatok nem tudom mi a helyzet ezen a teren en inkabb a bm/pm re gondoltam.Azért ez sem igaz így. Volt egy elég masszív emelés azert közben meg maga a haderőfejlesztés.
Az a baj hogy nem fogják fel hogy jobban nem is lehet elbaszni hogy reményt adsz... aztán pedig azt összetöröd.
Szia,tervezett nyírtelki felderítő ezredet. ... nem gondoltam hogy rögtön ezred szint a terv.
Ez úgy kb a huszarezred lesz, aminek élsz egy díszelgő része (az már meg is van) meg az gy harcoló osztálya.Toborzási eseményen nyílt titokként emlegettek nekem a katonák egy tervezett nyírtelki felderítő ezredet. Tényleg voltak erre utaló dolgok már a sajtóban, de nem gondoltam hogy rögtön ezred szint a terv. Nem lenne rossz hiszen Nyíregyháza és vonzáskörzete többszázezer fős lakosságot tesz ki, ahol nincs alakulat... Jót tenne a seregnek az biztos. Millió ember odamegy a sátrakhoz és sarkon fordulnak miután közlik velük, hogy legközelebb Debrecenbe van esély jelenleg...
Toborzási eseményen nyílt titokként emlegettek nekem a katonák egy tervezett nyírtelki felderítő ezredet. Tényleg voltak erre utaló dolgok már a sajtóban, de nem gondoltam hogy rögtön ezred szint a terv. Nem lenne rossz hiszen Nyíregyháza és vonzáskörzete többszázezer fős lakosságot tesz ki, ahol nincs alakulat... Jót tenne a seregnek az biztos. Millió ember odamegy a sátrakhoz és sarkon fordulnak miután közlik velük, hogy legközelebb Debrecenbe van esély jelenleg...
Eleg regota lehet tudni rola hogy akarnak oda helyorseget amit ezrendek csufolnak, nem baj majd lehet oda nyomni par parkettast akik erdemben nem jarulnak semmihez.Toborzási eseményen nyílt titokként emlegettek nekem a katonák egy tervezett nyírtelki felderítő ezredet. Tényleg voltak erre utaló dolgok már a sajtóban, de nem gondoltam hogy rögtön ezred szint a terv. Nem lenne rossz hiszen Nyíregyháza és vonzáskörzete többszázezer fős lakosságot tesz ki, ahol nincs alakulat... Jót tenne a seregnek az biztos. Millió ember odamegy a sátrakhoz és sarkon fordulnak miután közlik velük, hogy legközelebb Debrecenbe van esély jelenleg...
valszeg ott nehéz ember fogni erre, mert szinte mindenki Ausztriában dolgozik. Aki nagyon katona akar lenni annak Győr sincs messze: oda keresnek is embert.Már ott legalább vannak toborzó napok, rendezvények, ezek szerint. Vas megyében nem tudok semmi ilyesmiről, hogy bárhol akárcsak toborozni próbálnának. Nálunk továbbra sincs semmi igazán.
A legvedelem nem olyan vonzó sokak szamara.valszeg ott nehéz ember fogni erre, mert szinte mindenki Ausztriában dolgozik. Aki nagyon katona akar lenni annak Győr sincs messze: oda keresnek is embert.
Pedig biztonságosabb mint legelől a frontvonalban rohangálni - ha választanom kéne, inkább lennék légvédelmis, mint lövész vagy harckocsizó. Azokra tényleg lőnek...A legvedelem nem olyan vonzó sokak szamara.
valszeg ott nehéz ember fogni erre, mert szinte mindenki Ausztriában dolgozik. Aki nagyon katona akar lenni annak Győr sincs messze: oda keresnek is embert.
En 3. Vonalbeli felderito, a szomoru es motivalatlan katonakat deritenem fel a sok sok jo poenammalPedig biztonságosabb mint legelől a frontvonalban rohangálni - ha választanom kéne, inkább lennék légvédelmis, mint lövész vagy harckocsizó. Azokra tényleg lőnek...![]()
Nekem ez nagyon nem tűnik logikusnak.Toborzási eseményen nyílt titokként emlegettek nekem a katonák egy tervezett nyírtelki felderítő ezredet. Tényleg voltak erre utaló dolgok már a sajtóban, de nem gondoltam hogy rögtön ezred szint a terv. Nem lenne rossz hiszen Nyíregyháza és vonzáskörzete többszázezer fős lakosságot tesz ki, ahol nincs alakulat... Jót tenne a seregnek az biztos. Millió ember odamegy a sátrakhoz és sarkon fordulnak miután közlik velük, hogy legközelebb Debrecenbe van esély jelenleg...
Elvárások? Létszámhiány...Nekem ez nagyon nem tűnik logikusnak.
2 felderítő ezred lesz egymástól kb 60 kmre? Semmi értelme.
Úgy hogy megkockáztatom Debrecenben sincs toppon a feltöltöttség és ne felejtsük el hogy a felderítőknél még komolyabbak is az elvárások mint egy sima lövész alakulatnál.
Diszlokálást tudnék elképzelni, de annál sokkal több értelme lenne ha a Bocskai dandár (amiből pár éve kivált Hódmező, így 3 löv. zla-ból maradt mára 1) bővítene Nyírteleken.
(mondjuk Nyíregyháza még jobb lenne, de oké megértem hogy a spórolás miatt inkább az aktív nyírteleki objektumba kerülne az új alakulat).
Őőőőhogy a felderítőknél még komolyabbak is az elvárások mint egy sima lövész alakulatnál.
Nekem ez nagyon nem tűnik logikusnak.
2 felderítő ezred lesz egymástól kb 60 kmre? Semmi értelme.
Úgy hogy megkockáztatom Debrecenben sincs toppon a feltöltöttség és ne felejtsük el hogy a felderítőknél még komolyabbak is az elvárások mint egy sima lövész alakulatnál.
Diszlokálást tudnék elképzelni, de annál sokkal több értelme lenne ha a Bocskai dandár (amiből pár éve kivált Hódmező, így 3 löv. zla-ból maradt mára 1) bővítene Nyírteleken.
(mondjuk Nyíregyháza még jobb lenne, de oké megértem hogy a spórolás miatt inkább az aktív nyírteleki objektumba kerülne az új alakulat).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..