- Én úgy gondolom ha már Kaposvárra terveztük s mondtuk a (Gidránt-Nomád)-ot a Törököknek, akkor maradjon is ott. Küldenék már az anyagot, s a terveket, haladjunk, ne várjuk hogy kibéküljenek a Németekkel. (Nemfognak). A (Hitron-HX3) pedig akkor kerüljön Zalaegerszeg környékére. Ott van pld. Körmend vagy lejeb Nagykanizsa. Biztos nem haragudnának meg egy lehetőségnek. Esetleg egy másik város ahol van lehetőség. A törököknek ha nem lenne elég a Kaposvári kapacitás még ott van Dombóvár is a közelben. Vonaton szállítható az alkatrész konténerben. Ám szerintem ahogy elnézem hogy csak magunknak szereljük össze a Gidránokat, Kaposvár is elég. Ám ahogy sejtem alacsony padlós buszokat szerel össze egyelőre s nem a gidránunkat.Az eredeti terv török-német együttműködésben egy Gidrán-Nomád-Hitron gyár. De ha a törökök és a németek nem tudnak megegyezni, akkor lehet hogy egy német Hitron-HX3 gyár lesz és ott lehetne esetleg önjáró löveget is összeszerelni?
- Ám nagyon jó volna lövegcsőgyártás, ami számunkra nagyon fontos volna!
- Hiába vettük meg az osztrák üzemet ha nem gyártunk aknavető csöveket! Várunk itt a nagy semmire s tátjuk csak a szánkat! S a sűltgalamb meg nem repül, csak a 39-NG.