Nos , lehet hogy egyedül maradok a véleményemel , de szerintem nem kapnánk tőlük 35-t , abban igazat adok neked hogy a végtelen utánig 10 évvel az amerikai Fehér Házzal forró drót kötne össze minket , hogy percnyi pontossággal szabályozzanak minket.Ez nem lenne jó!A svédek Nato csatlakozásának a " késleltetése " a részünkről , a szövetségeNe csináld már. Kis milliószor meg lett beszélve adnak sőt örülnének. Csak pénzért adják. Ami mint tudjuk nálunk korlátozottan áll rendelkezésére. Egy ilyen üzlet kb min 20 évre az amerikaiakhoz köt minket de inkább több. Tudjuk a politikai beállítottság miatt mindig a végére szúrsz ilyet. Amúgy én is örülnék 24 36 dbnak is , csak kb minden más látná kárát a szervezeten belül. Persze akkor ha az emberek nem önként igényelnék ezt mert itt is tudnának susmosolni ha akarnak. Rossz indulatú cikk. Semmi több.
s partnerek körébdn biztos nem aratott osztatlan sikert!Szerintem ez egy elég komoly presztízsveszteség nekünk. Brüsszelben a jövő héten a folyóson biztos , megoldják szerintem.De az is biztos hogy a svéd miniszterelnök tompa ceruzával fog bármit is aláírni ergo vastagon fog fogni.