De,sokkal nagyobb.Meg pl póttartáj is kéne a csekélyke üzemanyagmennyiség miatt.Szemből légi harcrakétákkal sem lehet sokkal nagyobb a Gripen RCS-e. A Szuhojé meg még sokkal nagyobb...
Másik,hogy mint már irtam,horizontálisan és vertikálisan is csak egy nagyon szűk szögtartományban olyan kicsi a Gripen RCS értéke.Szemből,enyhén alulrol.Igazábol nincs harcászati jelentősége.Egy magasan járöröző Szuhoj befogja 300+km-ről a felfegyverzett Gripent.(Armypublishon találsz hivatalos amerikai elemzéseket.Te ráadásul tudsz angolul,forditó se kell hozzá)
Pontosan nem.De erről is vannak egész jó publikus elemzések a neten.F16Ahoz képest szuperlativusz-mert annak nincs beépitett EW rendszere (figyelem,önvédelmi rendszere van!).De a kortárs M2000-5,vagy az F18C meg hozzá képest szuperlativuszok (nincs ebben semmi extra,nagyobb gépek,több minden fér rájuk).Egyébként a norvég/dán F16AM-ek az F18 EW rendszerének egy változatát kapták .Ezt te sem tudhatod mit tud a Gripen-C EW rendszere. Csak annyit tudunk róla, hogy van benne EW rendszer.
Gripenben egy 80as évek végi rendszer van.Hogy mennyire upgradelt,pláne a mienk,az jó kérdés.
De mint többször irtam,a Gripen E EW rendszere,ami a reklám szerint nagyságrenddel jobb a C-ben lévőnél...Azok azok az Elta rendszerek,amik a kolumbiai C10P Kfirekben vannak......És azok is már 15+ éves rendszerek.A mi Gripenjeinkben meg 30+ éves rendszerek vannak.
Wadiyai szövegértelmezési probléma....Mint irtam,alapvetően a koreai gép egy LM terv,amerikai technológia.A lopakodó szint eléréséhez szükséges technológiát nem adta végül át a jenki-de a többit igen.Nagyon sok technológiát átadtak nekik az amcsik, szóval ezt rosszul tudod.