Vagyis szerinted a Gripen folyó , rossz irányba visz minket!Ahogy én látom,nekunk csak sikerul ugyanabba a folyoba lepnunk....
De varjuk meg,hogy most mi is lesz.Majd utana okoskodjunk.
Mindenesetre nekem rossz erzesem van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagyis szerinted a Gripen folyó , rossz irányba visz minket!Ahogy én látom,nekunk csak sikerul ugyanabba a folyoba lepnunk....
De varjuk meg,hogy most mi is lesz.Majd utana okoskodjunk.
Mindenesetre nekem rossz erzesem van.
Neked csak az van...Mindenesetre nekem rossz erzesem van.
Magyarországon az utóbbi 40-50 évben nem esett le gép "szerelő hibából" talán előtte se! (Igaz nem is mondat hogy Mo.-ról van szó.)Leggyakoribb okok a pilota,vagy szerelő hibák szoktak lenni.
Mindenesetre szerintem anno jobban jartunk volna,ha a BISek korszerusiteset választjuk a ketszeres tipusvaltas helyett.A vonzata,hogy megmaradt volna az uzemeltetes ipari bazisa,kulon bonusz lehetett volna.
Magyarországon az utóbbi 40-50 évben nem esett le gép "szerelő hibából" talán előtte se! (Igaz nem is mondat hogy Mo.-ról van szó.)
ezért nem veszünk most sem új gépet...Azért azt ne felejtsd el,hogy ma már új vadászgépet nem kapsz 80-100 millió dollár alatt, szóval ok, hogy négyszer akkora lett az ezredforduló óta a gazdaságunk, a baj csak annyi,hogy a közben a gépek ára is.
Nemtudom.Gyartasi hibas alkatresz remlik.De most vilagatlagra gondoltam,ugy altalaban.Magyarországon az utóbbi 40-50 évben nem esett le gép "szerelő hibából" talán előtte se! (Igaz nem is mondat hogy Mo.-ról van szó.)
Ja az más,az simán lehet."Gyartasi hibas alkatresz remlik."
Varjuk ki,hogy mi jon,es mennyiert.Vagyis szerinted a Gripen folyó , rossz irányba visz minket!
Bocsánat , Neganak szól!Nos olyan hogy minden szempontból jól járjunk , olyan biztos nem lesz , de azt nem feltételezem hogy a szakmai és a pü.- I szempontok ne lettek volna / ne lennének markánsan figyelembe véve a szerződéskötéskor!Esélyes mivel beharangózták , már tavaly hogy lesz még egy harci szd.Bocsánat kezdjük az elején ; mi van a piacon : F-35 ; F-16 Block 70/72 ; Eurofighter Typhoon ; Rafale ; KF-21 ; Gripen!Ebből kellene főzni- válogatni- , úgy hogy figyelembe kell venni mit üzemeltetünk jelenleg!Egy másik topic szerint a csehek összecsokizzák éppen a fehér boxer alsójukat az erőlködéstől , izé az F-35 projectüktől.A lejáró lìzing miatt muszáj lépni , ott van hogy 1.szd. nem elég! Nyugodtan mond el , te ezt hogyan oldanád meg a svédek nélkül , természetesen a hadrafoghatóság ne sérüljön!Meg az is érdekelne , hogy ha én vmely alternatívát kihagytam akkor nyugodtan írd le te , érdekelne!
Amilyen trollok majd annyit mondanak el hogy kötöttek egy nagy megállapodást ...Na már csak egyet kell aludni és kiderül a giga üzlet. Azért egy Global szemet is remélhetőleg ide csesznek a kulcstartó helyetti cb 90 hajók mellé.
Vagy még ennyit se!Amilyen trollok majd annyit mondanak el hogy kötöttek egy nagy megállapodást ...
Mit tudsz???? Mesélj csak! Veszünk Szu-57-t??Nnna ajánlom a holnapi bejelentést, mert már készülök akkor utána videóval
A global aye nek utána néztél, a cb 90 hajók is megvannak ? Vedd elő a finn ajánlatot mint összehasonlítási alapot, azért abból lehet már a giga szuper üzletet értékelni!Nnna ajánlom a holnapi bejelentést, mert már készülök akkor utána videóval
Szia,Ipari nagyjavítás itthon ?
Fulba nyomja a kretént!VG-s újságíró szakért'
"A legújabb modell, a Gripen E/F jelentős felújításon esett át, és egyenrangú teljesítményt nyújt a Lockheed Martin F-35 Lightning II.-vel. A Gripen E ötödik generációs vadászgép,"
Érkezik Budapestre a svéd miniszterelnök, vadászgépeket hoz magával – minden, amit a magyar Gripenekről tudni kell - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu