<blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="akagi"><blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="tomcat1">AMP 69, AMD 65MF.... Jók ezek ide.
Ha már csőalatti gránátvetőink nincsenek, akkor jó az AMP-69-is. (nem tudom, ki szokott gépen stb. játszani, de emlékeztek mennyire béna, mikor az arabok csak AK-kal jönnek, meg RPG-vel, te meg könnyűszerrel kifüstölöd őket csőalattival? Élesben mi lennénk az arabok...) Az AK-63MF-fel meg visszakanyarodunk ahhoz a felvetéshez, hogy mi lenne, ha lenne hadiiparunk, és mivel van (volt) licencünk a 63-ashoz eleve gyárthatnánk azt szereléksínnel, ergonómikus markolattal stb. Csak nincs semmink.
Sokszor elgondolkodom azon, milyen fasza lenne, ha az élet csak egy PC-s játék lenne. Amint tudatosulna bennem, hogy egy megcsonkított, porig alázott, szétrabolt országba születtem, ahol az emberanyagot lerohasztották, a politikusok meg mind kollaboránsok, és még szándék sincs a változtatásra, ha meg van akkor te vagy a náczi és fúj, simán újraindítanám az egészet, hátha egy jobb helyre dob ki a gép... :/</blockquote>
Sajna Te PC-játékból indulsz ki! A svájci tartalékosnak sincs gránátvetője.. Gondold tovább!
</blockquote>
Nem PC-s játékból indultam ki, hanem a Honvédségből. Cső alatti gránátvetőnk sosem volt, most érkezett pár darab mutatóba a 63MF-ekhez, de egy fecske nem csinál nyarat. Nem érdekel a svájci tartalékos, ha a saját reguláris haderőnknek sincsen. Különben az AMP 69 már nincs rendszerben, de ha átgondolnák a hazai tartalékosrendszert, és ezt lepasszolnák nekik, az nagyon potens eszköz lenne a népi ellenállás kezében, persze csak támadás esetén.</blockquote>
Kötözködöm: DE! Hidd el, ha megakarod védeni hazádat csak ez van, ha még megvan! És meg fogsz tenni mindent gránátvető nélkül. Csak lőszer legyen!
</blockquote>
Persze hogy megfogok, ez nem is volt kérdés. (És erre más válasz nem is lehetséges egy ép elméjű magyartól.)