Ez egy M1114 A1 HMMWV. Én is kiváncsi vagyok, vajon mit töltöttek a Mark 19-es automata gránátőbe ?
Bocsi M1165 A1. Útálom az automata szó korrekciót. Google help us !
<i>"Megkezdik a román határzár kiépítését, vagy megvárják, míg ott is átjön vagy 50 ezer zombi?"</i>
Szerintem egyenlőre az erőket a horvát határra összpontosítjuk. Aztán majd áthelyezzük a súlypontot, ha kell.
<i>A honvédelmi miniszter elrendelte az önkéntes tartalékos katonák részleges behívását
A tömeges migrációs helyzet miatt Benkő Tibor, a Honvéd Vezérkar főnökének javaslatára Simicskó István honvédelmi miniszter elrendelte az önkéntes műveleti tartalékos katonák részleges behívását - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) közleményben szombaton az MTI-vel.</i>
http://index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/a_honvedelmi_miniszter_elrendelte_az_onkentes_tartalekos_katonak_reszleges_behivasat/
<blockquote rel="Python">![]()
Múltkor már kérdezték tőle ezt, én olyasmire emlékszem, hogy az egységen belüli azonosítás, szerepkör/ "rang"A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..