1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Informatika

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - xeqev által indítva @ 2014. június 27..

 1. xeqev

  xeqev New Member

  Ha bejelentkezel valahová és a a megfelelő funkció be van kapcsolva, akkor a Firefox általában felajánlja a jelszó mentését:
  [​IMG]
  Ha ez az opció nem jelenik meg, az például azért lehet, mert korábban az adott oldalon már kiválasztottad a 'soha ne mentsd el a jelszót ezen az oldalon' lehetőséget. Ellenőrizd a beállítások között a „Biztonság” lapon, hogy milyen esetleges kivételek vannak beállítva. Kivételek alatt olyan oldalakat kell érteni amelyeken a Firefox már nem ajánlja fel a jelszó mentését. (Bocs, de nem vagyok tisztában azzal hogy a magyar felületen milyen fordítások szerepelnek.)
   
 2. czulu

  czulu Well-Known Member

  Eclipse android alkalmazás készítésében járatos itt valaki?
   
 3. danielblack

  danielblack Guest

  A win 10 használati utasításában világosan leírják, hogy milyen felhasználó megfigyelő rendszereket építettek bele. Így például figyeli a program az általad használt keresőszavakat is, van billentyűzet figyelő rendszere. Szóval ha terrorista vagy akkor ne telepítsd az új op rendszert :-D
   
 4. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Nodeésha a legújabb MS Flight Simulator csak azon fut? :p
   
 5. danielblack

  danielblack Guest

  :-D
   
 6. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  DARPA Plan X program:
  http://www.darpa.mil/Our_Work/I2O/Programs/Plan_X.aspx
  (Ezt a mondatot szerintem nem kell túl komolyan venni: <i>"Plan X will not develop cyber offensive technologies or effects."</i>)

  http://www.washingtonpost.com/world/national-security/with-plan-x-pentagon-seeks-to-spread-us-military-might-to-cyberspace/2012/05/30/gJQAEca71U_story.html

  http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=122455


  Ez a mostani még csak egy techincal preview kiadás és ezért, vagyis a fejlesztők segítése miatt vannak benne ezek a "funkciók". A véglegesben nem hiszem, hogy maradnak. Legalábbis nem nyíltan és "lepapírozva". :D
   
 7. akagi

  akagi Well-Known Member

  Restellem, de nem tudom, hogyan kell importálni ide a topikba képet a saját könyvtáramból.
   
 8. joker

  joker Well-Known Member

  Feltöltöd pl a kepfeltoltes.hu -ra, alul kiválasztod azt, amelyik a "direkt link a képre", itt ahova írod a hozzászólást, fölötte jobbról a harmadik kis ikonra kattintasz, és a direkt linket oda bevágod.
   
 9. akagi

  akagi Well-Known Member

 10. joker

  joker Well-Known Member

  Jobbról a harmadik ikon, ahol az a kis képkeret van
   
 11. akagi

  akagi Well-Known Member

  http://kepfeltoltes.hu/view/150305/004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
   
 12. joker

  joker Well-Known Member

  És csak a linket, nem kell az előtte levő szöveg is. Vagyis ebben az a esetben http://kepfeltoltes.hu/view/150305/004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ezt vágod be abba a kis képkeretbe, és akkor látszani fog a kép. Egyes nagyméretű fotókat lehet ha nem kezel rendesen a fórum, erre számíts, ilyenkor csak a image feirat fogad maga a kép helyett. Ez elég idegesítő néha.
   
 13. czulu

  czulu Well-Known Member

 14. akagi

  akagi Well-Known Member

  Köszi a segítséget! (olyan vagyok, mint a kis elefánt)
   
 15. czulu

  czulu Well-Known Member

  <i>6. 'kép ikon' képek beillesztésére szolgál. A kép címét kell jobb egérgombos menüből kimásolni és itt a felugró ablakban beilleszteni.</i>
   
 16. joker

  joker Well-Known Member

  Egy térkép a vízalatti optikai kábelekről, amin keresztűl jön a <del>torrent meg a pornó</del> rengeteg információ és ami összeköti az egész világot.
  http://www.vox.com/2015/3/13/8204655/submarine-cables-internet
   
 17. xeqev

  xeqev New Member

 18. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  D-Wave Systems Announces Multi-Year Agreement with Lockheed Martin

  http://www.dwavesys.com/press-releases/d-wave-systems-announces-multi-year-agreement-lockheed-martin
   
 19. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
  Processzor :AMD A4-5000 (1500) MHz
  Memória :8192 (DDR3) MB
  HDD :1000 GB
  Kijelző:17,3" HD+ LED fényes
  Videokártya: AMD Radeon HD 8330

  Packard Bell, az előző is az volt igazából csak a hűtésével volt gondom ha nem volt elég neki kikapcsolt. De elég sokat ment napi szinten is és a 4 év se rossz ahhoz képest hogy mindenki fikázta a márkáját. Vagy csak szerencsém volt, nem tudom. Egy Lenovo lenne még hasonló kondícióban egy tízessel drágábban a serpenyő másik felén.
  Processzor: Pentium 3805U (1900) MHz
  Memória :8192 (DDR3) MB
  HDD 1000 GB
  Kijelző:17,3" HD+ LED matt
  Videokártya :Intel HD Graphics
  Szóval nem tudom, valakinek jobb ötlete?
   
 20. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  4 Mega RAM? :O Szerintem valamit itt elírtál. :D De ha és amikor kijózanodok, segítek, ha még aktuális. :) Holnap, vagyis ma, utánanézek az általad írt konfignak is, báááár, a jelenlegi AMD procik nem igazán jók... Egyszálas teljesítményben nudlik, a legtöbb progi meg pont erre érzékeny. Az AMD túl a jövőbe nézett és elk.rta...
   

Ezen oldal megosztása