Ha bejelentkezel valahová és a a megfelelő funkció be van kapcsolva, akkor a Firefox általában felajánlja a jelszó mentését:A Firefoxban szeretném menteni a felhasznált jelszavakat. Annak rendje és módja szerint az Eszközök->Beállítások->Biztonság->Webhelyjelszavak mentése kvartetten végigcaplatva meg is jelölöm, hogy én bizony menteni szeretném őket. Csakhogy! Bárhová jelentkezek is be (de egy próbát még csinálok a HTKA-val ahogy ezt elküldtem), a Mentett jelszavak gombot inzultálva csak egy maláj géphez mérhető fehérségű felület jön be a megszokott opciókkal (Jelszókezelőként bemutatkozva).
Ha ez az opció nem jelenik meg, az például azért lehet, mert korábban az adott oldalon már kiválasztottad a 'soha ne mentsd el a jelszót ezen az oldalon' lehetőséget. Ellenőrizd a beállítások között a „Biztonság” lapon, hogy milyen esetleges kivételek vannak beállítva. Kivételek alatt olyan oldalakat kell érteni amelyeken a Firefox már nem ajánlja fel a jelszó mentését. (Bocs, de nem vagyok tisztában azzal hogy a magyar felületen milyen fordítások szerepelnek.)