Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
Processzor :AMD A4-5000 (1500) MHz
Memória :8192 (DDR3) MB
HDD :1000 GB
Kijelző:17,3" HD+ LED fényes
Videokártya: AMD Radeon HD 8330
Packard Bell, az előző is az volt igazából csak a hűtésével volt gondom ha nem volt elég neki kikapcsolt. De elég sokat ment napi szinten is és a 4 év se rossz ahhoz képest hogy mindenki fikázta a márkáját. Vagy csak szerencsém volt, nem tudom. Egy Lenovo lenne még hasonló kondícióban egy tízessel drágábban a serpenyő másik felén.
Processzor: Pentium 3805U (1900) MHz
HDD 1000 GB
Kijelző:17,3" HD+ LED matt
Videokártya :Intel HD Graphics
Szóval nem tudom, valakinek jobb ötlete?
Megvédeném a CCleanert, olyan dolgokat tud törölni a rendszerből amit te manuálisan nem találnál meg ellenben csak szemét.
<blockquote rel="silurusglanis">Megvédeném a CCleanert, olyan dolgokat tud törölni a rendszerből amit te manuálisan nem találnál meg ellenben csak szemét.
<blockquote rel="antigonosz">Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
Packard Bell, az előző is az volt igazából csak a hűtésével volt gondom ha nem volt elég neki kikapcsolt. De elég sokat ment napi szinten is és a 4 év se rossz ahhoz képest hogy mindenki fikázta a márkáját. Vagy csak szerencsém volt, nem tudom. Egy Lenovo lenne még hasonló kondícióban egy tízessel drágábban a serpenyő másik felén.
HDD 1000 GB
<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="antigonosz">Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
HDD 1000 GB
Nekem az asusokkal rossz tapasztalataim vannak (bár most volt egy egész jó ultrabook ajánlatuk, de itthon nem árulták értelmes konfigban, csak teletubbies hardwarrel, drágábban mint a US-ben komoly felszereléssel....), illetve az diszkrét gpu-s notikkal is. (élettartam ügyben. párom asus gépe csak lakásban használattól is szétesett 2 év után. diszkrét gpu hűtése mindig problémás notiban -> törött bga forrasztások, alaplapcserék)
Garancia fontos.. az acer belehúzott ezen téren, lenovo dell tűrhető volt, de igaziból mind kutyaötő banda.