Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
Processzor :AMD A4-5000 (1500) MHz
Memória :8192 (DDR3) MB
HDD :1000 GB
Kijelző:17,3" HD+ LED fényes
Videokártya: AMD Radeon HD 8330
Packard Bell, az előző is az volt igazából csak a hűtésével volt gondom ha nem volt elég neki kikapcsolt. De elég sokat ment napi szinten is és a 4 év se rossz ahhoz képest hogy mindenki fikázta a márkáját. Vagy csak szerencsém volt, nem tudom. Egy Lenovo lenne még hasonló kondícióban egy tízessel drágábban a serpenyő másik felén.
Processzor: Pentium 3805U (1900) MHz
HDD 1000 GB
Kijelző:17,3" HD+ LED matt
Videokártya :Intel HD Graphics
Szóval nem tudom, valakinek jobb ötlete?
)
Megvédeném a CCleanert, olyan dolgokat tud törölni a rendszerből amit te manuálisan nem találnál meg ellenben csak szemét.
<blockquote rel="silurusglanis">Megvédeném a CCleanert, olyan dolgokat tud törölni a rendszerből amit te manuálisan nem találnál meg ellenben csak szemét.
<blockquote rel="antigonosz">Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
Packard Bell, az előző is az volt igazából csak a hűtésével volt gondom ha nem volt elég neki kikapcsolt. De elég sokat ment napi szinten is és a 4 év se rossz ahhoz képest hogy mindenki fikázta a márkáját. Vagy csak szerencsém volt, nem tudom. Egy Lenovo lenne még hasonló kondícióban egy tízessel drágábban a serpenyő másik felén.
HDD 1000 GB
. Viszont nem akarom hogy egy két hét ,hónap után már végtelenül ósdi legyen. Nem vészesek árban, az egyik 115000 egy PB ENLE 69KB 45004G1MNSK LX , a másik 125 körül van, Lenovo B70-80 Grey 80MR00N1HV FD2Y, hobbi internetezésre bőven elég talán. A régi max alkatrésznek ha elmenne szerintem, nem hiszem hogy megérné egy másik monitort beleműteni már, lehet nem is sikerülne. A burkolat rendben van , de a kijelző roszog, a ventillátorok se mennek. Kerülne az egész lehet fele annyiba mint egy új és maradna a gányolt 4 éves gép :/. Jó igaz ennyiért csodát nem adnak az a 2-300000-től induló kategória, de az maradjon meg a profiknak,mérnököknek,meg akik dolgoznak rajt. A cégemben szoktak szanálni rendszeresen gépeket egy 10-esért, nem rossz ötlet, köszönöm hogy említettétek, igaz már évek óta ugyanazokkal a laptopokkal szaladgálnak egyesek de utánanézek. Az apósék meg hallássérültek , nekik is adtak már a szövetségből laptopot, tabletot ingyen. A régivel is hogy mit tegyek? Megtartsam-e alkatrésznek, vagy valakinek esetleg el vaterázzam egy tízesért, vagy jó lesz a homokozóba a gyereknek, passz. Most még el tapogatózok egy pár hétig hogy mindent mérlegeljek addig marad az asszony gépe.<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="antigonosz">Háát most lehet hogy kinevettek de tanácsot kérnék. A gyerekem kicsit legyapálta a laptopom, én meg ennek örömére még jobban. Valami élet még van benne mint a T-1000-esben a film végén, de a monitor az kuka, szerintem ebből már nem lesz laptop. Hogy alkatrésznek így ér e valamit azt nem tudom. Lehet megkapja a gyerek játszani,sok kárt már nem tesz benn. 4 mega Ram-ot, 500Giga Hdd-t tudott lánykorában eredetileg 4 évet elment gond nélkül ennyi volt. Viszont vennék akkor másikat és nem igazán tudom most mi a sláger termék , mi minősül korszerűnek hogy úgy mondjam. Találtam egy gépet ami azt hiszem megfelel, de talán vannak itt nálam komolyabb guruk tudják is hogy ér e valamit.
HDD 1000 GB
. Viszont nem akarom hogy egy két hét ,hónap után már végtelenül ósdi legyen. Nem vészesek árban, az egyik 115000 egy PB ENLE 69KB 45004G1MNSK LX , a másik 125 körül van, Lenovo B70-80 Grey 80MR00N1HV FD2Y, hobbi internetezésre bőven elég talán. A régi max alkatrésznek ha elmenne szerintem, nem hiszem hogy megérné egy másik monitort beleműteni már, lehet nem is sikerülne. A burkolat rendben van , de a kijelző roszog, a ventillátorok se mennek. Kerülne az egész lehet fele annyiba mint egy új és maradna a gányolt 4 éves gép :/. Jó igaz ennyiért csodát nem adnak az a 2-300000-től induló kategória, de az maradjon meg a profiknak,mérnököknek,meg akik dolgoznak rajt. A cégemben szoktak szanálni rendszeresen gépeket egy 10-esért, nem rossz ötlet, köszönöm hogy említettétek, igaz már évek óta ugyanazokkal a laptopokkal szaladgálnak egyesek de utánanézek. Az apósék meg hallássérültek , nekik is adtak már a szövetségből laptopot, tabletot ingyen. A régivel is hogy mit tegyek? Megtartsam-e alkatrésznek, vagy valakinek esetleg el vaterázzam egy tízesért, vagy jó lesz a homokozóba a gyereknek, passz. Most még el tapogatózok egy pár hétig hogy mindent mérlegeljek addig marad az asszony gépe.</blockquote>Nekem az asusokkal rossz tapasztalataim vannak (bár most volt egy egész jó ultrabook ajánlatuk, de itthon nem árulták értelmes konfigban, csak teletubbies hardwarrel, drágábban mint a US-ben komoly felszereléssel....), illetve az diszkrét gpu-s notikkal is. (élettartam ügyben. párom asus gépe csak lakásban használattól is szétesett 2 év után. diszkrét gpu hűtése mindig problémás notiban -> törött bga forrasztások, alaplapcserék)
Garancia fontos.. az acer belehúzott ezen téren, lenovo dell tűrhető volt, de igaziból mind kutyaötő banda.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..