Ha lemented? Én nem próbáltam ki, majd írj.Sziasztok!
Tud valaki valamilyen "egyszerű" megoldást arra, hogy youtube-n korhatáros videókat tudjak nézni a személyes adataim kiszivárgása nélkül?
Az NSFW-s megoldás nekem nem működik....![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha lemented? Én nem próbáltam ki, majd írj.Sziasztok!
Tud valaki valamilyen "egyszerű" megoldást arra, hogy youtube-n korhatáros videókat tudjak nézni a személyes adataim kiszivárgása nélkül?
Az NSFW-s megoldás nekem nem működik....![]()
Úgy se ment. Kénytelen voltam megadni nekik az adataimatHa lemented? Én nem próbáltam ki, majd írj.
találtam egy ilyet, itt megy mindenÚgy se ment. Kénytelen voltam megadni nekik az adataimat![]()
Laptop?Szövegszerkesztő kérdés:
Itt is, a messengeren, stb. szövegbeírás közben elugrál a kurzor, kitöröl akár egész szöveget, stb.
Valami viruska támagt meg?
Köszi.
Külső egér, tapipad letilt, teszt.Igen.
Régi Samsung.
Touchpad hiba?Igen.
Régi Samsung.
Másik egérrel is próbáltam, touchpaddal is csinálja...Touchpad hiba?
Dugj rá egy egeret. Az gyakran letiltja a touchpadot. Ha erre sem javul, akkor valami szoftveres.
Ha van másodlagos usered, akkor jelentkezz be azzal. Ha ott nem jelentkezik, akkor a default felhasználói profiloddal van a gond.ouc
Van egy windows telepítőd?
Bootolj be róla. Ha ott is jelentkezik az ugrálás, akkor viszont mégis valami hardveres lesz...
Nyomj rá 2-3 különböző vírusírtót. (Nem kell rajtahagyni!)Másik egérrel is próbáltam, touchpaddal is csinálja...
Telepítőm nincs.
W7 van rajta.
A színtiszta egy szó, javítsátok majd ki a főoldalon.Amennyiben nem csak elugrik, hanem töröl, akkor valószínűleg folyadék érte a billentyűzetet és az okozza a problémát.
Ez lehet akár egy nedves ronggyal letörlés, vagy Clin-es kijelző tisztítás eredménye.
Le kell húzni a billentyűzet szalagkábelét és külső bill-el lipróbálni.
Ha ez nem megy otthon, hozd be hozzám és megnézem neked.
Ez így van, viszont az Intel 14nm-en van 8 éve, és a TSMC-vel gyártat 5 és 3 nm-en. Kínában pedig az SMIC 15 nm-en van, és idénre már ígérik, hogy a kihozatal gazdaságos lesz.A kiadvány szerint Oroszország ki van téve a TSMC szankcióinak, mert nem gyárt a szükséges mennyiségben fogyasztói elektronikát vagy mikroáramkört. A területen különösen nincs modern félvezetőgyártás - például a Mikron cég csak 65 nm-ig fejlesztette a gyártását. Az amerikai Intel körülbelül 20 évvel ezelőtt sajátította el ezt a technikai folyamatot.
![]()
Поставки процессоров «Байкал» и «Эльбрус» Тайванем полностью прекращены
Производство процессоров «Байкал» и «Эльбрус» на заводах тайваньской TSMC полностью остановлено. Другие российские чипы этой компанией тоже больше не выпускаются. Это ответ TSMC на военную спецоперацию России на территории Украины. Случившееся отразится только на российских компаниях, а TSMC не...vpk.name
Mind Intel szabadalom. csak Tajvanon van a gyár. Most már nem lessz. A világ legnagyobb félvezető gyárát építi az INTEL - otthon.Ez így van, viszont az Intel 14nm-en van 8 éve, és a TSMC-vel gyártat 5 és 3 nm-en. Kínában pedig az SMIC 15 nm-en van, és idénre már ígérik, hogy a kihozatal gazdaságos lesz.
65nm is sokmindenre elég azért, a nagyobb gondjuk, hogy nincs elég 65nm-es kapacitásuk sem mindent kiváltani.
Túlzol. a TSMC-nak erős saját szabadalom portfóliója van, a világ vezető félvezető gyártója jelenleg. Az intel sem kispályás, de megakadt, és most az új vezérigazgató ügyesen diverzifikálja a portfóliót pl. bárgyártással is, és újra felpörgeti a K+F-et, de fel kell kössék a gatyájuk.Mind Intel szabadalom. csak Tajvanon van a gyár. Most már nem lessz. A világ legnagyobb félvezető gyárát építi az INTEL - otthon.
Ha van olyan kilépési pontja, ahonnan elérhető, akkor igen.ha vpn-t telepítek, vagy szerzek, vagy mi, akkor todom nézni a nálunk blokkolt rt. com-ot?