Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nekem megnyílik, most néztem.Mi az a kilépési pont?
Magyarországról szeretném nézni az RT.com-ot.
Mi az a kilépési pont?
Magyarországról szeretném nézni az RT.com-ot.
Nézd csak, ez van nekem:Ha van olyan kilépési pontja, ahonnan elérhető, akkor igen.
Hol van blokkolva? Nem törvényellenes? Vigyázz mit csinálsz!
Hát, ilyen butított változat jön.Nálam megy az rt.com (most néztem bejön-e), telekom.
Megfordult a világ.nekem megnyílik, most néztem.
A VPN-nél (vagy a TOR/I2P anonimizáló hálózatoknál is gyakorlatilag) te csatlakozol egy szerverre, egy titkosított kapcsolaton. Ott mint egy búvópatak, alámerül a VPN szolgáltató "belső" hálózatába a forgalmad, de annak egy valamely pontján, pl. kívánságod szerint Oroszországban van egy pont ahol a VPN szolgáltató hálózatából vissza kibukkan a kapcsolatod a nyilvános internetre, ez az ami kilépési pontnak neveztem, és onnan megy el a céloldalra. Nyilván a válaszüzenet visszafelé is bejárja ezt az utat.
A VPN szolgáltatók kínálnak kifejezetten egyes ország-szűrések megkerülésére csomagokat. Viszont lehet, hogy épp az igényeid nem lesznek metszetben az ő üzletpolitikájukkal/ideológiájukkal, többnyire "opresszív rezsimekből" kitekintés a csomag, nem fordítva
amd64 kell neked (x86_64 van a mostani dmesgedben, vagy mit pasztoltál, ezek többék-kevésbé szinonimák)Megfordult a világ.
Melyikre kattintsak?
- hide.me-linux-amd64-0.9.1.tar.xz3.89 MB
- hide.me-linux-arm-0.9.1.tar.xz3.5 MB
- hide.me-linux-arm64-0.9.1.tar.xz3.51 MB
- hide.me-linux-mips-0.9.1.tar.xz3.43 MB
- hide.me-linux-mips64-0.9.1.tar.xz3.47 MB
- hide.me-linux-mips64le-0.9.1.tar.xz3.44 MB
- hide.me-linux-mipsle-0.9.1.tar.xz3.42 MB
- hide.me-linux-ppc64-0.9.1.tar.xz3.51 MB
- hide.me-linux-ppc64le-0.9.1.tar.xz3.49 MB
- hide.me-linux-riscv64-0.9.1.tar.xz3.76 MB
- hide.me-linux-s390x-0.9.1.tar.xz3.75 MB
- Source code (zip)
- Source code (tar.gz)
Szép, de ahogy a cikk is megjegyzi, februártól nem szállít nekik a TSMC. Viszont ez valószínűleg nem fog nagy fennakadást okozni, mivel az Elbrusz-8 csak 28 nm-es node-on megy, így a kínaiak is simán le tudják gyártani.Depo выпустила «не боящийся санкций» сервер на «Эльбрусах»
В России под маркой Depo появился стоечный сервер Storm 3450E3R. Это максимально локализованный сервер, поскольку он собирается в России и базируется на плате разработки Depo, на которой размещен CPU «Эльбрус-8СВ» отечественной МЦСТ. Все «железо» контролируется российской ОС «Альт Сервер» 10...vpk.name
Azt az orosz Mikron gyártja. vagyis nem tudom pontosan, de van olyan Elbrusz, amit a Mikron gyárt. Kettő is. Azt hiszem, most 67nm-nél tartanak.Szép, de ahogy a cikk is megjegyzi, februártól nem szállít nekik a TSMC. Viszont ez valószínűleg nem fog nagy fennakadást okozni, mivel az Elbrusz-8 csak 28 nm-es node-on megy, így a kínaiak is simán le tudják gyártani.
Nyugi, minden szavad rögzíti a cég, a mobilod nonstop lehallgat...Úgy látszik csak cégeknek van joga rögzíteni a beszélgetéseket, magánembernek nem.
A Google kivégzi a telepíthetõ hívásrögzítõ Appokat
A Google letiltja a hívásrögzítõ Appok használatát.www.pcx.hu
Nyugi, minden szavad rögzíti a cég, a mobilod nonstop lehallgat...
Tetszett volna gigavállalatnak születni! (kis cégként szintén ordas szopatás ez)Na de én nem férek hozzá...
Macbookra 3 hét volt a várólista decemberben. Ipadre 2 hónap. Cimbora már 1,5 hónapja vár msot macbookra, és ez fog romlani még?Globális laptophiány várható?
A kínai járványügyi korlátozások egy nagy laptopgyártó-körzetet is érintenek, mindez fennakadásokat okozhat.itcafe.hu
Plusz Tajvan. 3 hete várom a gépemet én is...