Merre Obranna, mikor ilyen képek kerülnek elő? Nem tudom eldönteni, hogy különböző hajtóművek vannak-e a gépben, vagy csak asszimmetrikusan használják a gázkart?
Ja hogy az ott egy repülő, és nem egy akármi, amire felírták, hogy 2012.
Ez egy ugyanolyan protó lehet, mint az előbbi, a tesztek felgyorsításához, vagy egy új gép, amin kijavították azokat a hibákat, amik az előzőnél előjöttek?
Per pill bármi lehet
Az utóbbi években az szokott történni, hogy fokozatosan tálalják az újdonságokat. Előszőr egy rajz jelenik meg, vagy makett, aztán nagyon rosz minőségű fotók és végül csak a jó minőségüek. A gond, hogy bekavar a sok PS, szóval amíg nem jelenik meg jó minőségű kép csak találgatni lehet.
Eddig megépűl két tehnológiai demonstrátor 2001 és 2002, ezek után jött az első prototípusnak nevezhető gép a 2011.
Szép rajz, de minimum generációváltás ahoz képest, amit utoljára betettél róla
A japánok is azután a fos homályos "fotó" után pár héttel egy egész kis filmet közzétettek róla, szóval itt sem kell már sokat várni. Az egyedüliek akik most nagyon titkolóznak, azok az oroszok (T-99). Persze mindenki titkolja minden projektjét, de amiről tudunk, ogy létzik azt az oroszok titkolják egyedül.
Olyan ez mint amikor egy film előzetesének van előzetese
Fegyvertesztekkel hogy állnak? Nem rémlik, hogy láttam volna olyan képet amin használják is a fegyvereiket.
Nem lehet tudni. Vannak képek amelyeken rakétamaketteket cipelnek. Viszont az a helyzet, hogy mi csak olyan képeket látunk amiket a repülőgépgyár közelében készítenek. Volt is egy cikk itt a HTKA-n, hogy mennyire ránőttek a városok a katonai repülőterekre. Itt az van, hogy ránőtt a város a repülőgépgyár repülőterére és nagyon könnyű lefényképezni az új gépeket. Viszont miután megtörténik a gyári berepülés a gépeket átrepülik valami istán háta mögötti katonai reptérre, ahol a légierő folytatja a teszteket. Nos, onnan még semmi nem szivárgott ki.
Hamarosan valamelyik ottani közepes falu azt az istenhátamögötti helyet is eléri. Viszony azt nem értem, hogy ha olyan könnyű fotót készíteni, metr a katonai reptér szép lassan a belvárosban van, akkor miétr csak ezeket a szrokat kapjuk a gépekről éles képek helyett?