Az a fránya hajtómű ne kellene a repülőkbe, egészen jól állnának a kínaiak. Nem véletlenül akarják megszerezni a Motor Szics-etAzt hogy nehéz elhinni neki hogy több széria j-20 van mint pakfa proto az az ő baja
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a fránya hajtómű ne kellene a repülőkbe, egészen jól állnának a kínaiak. Nem véletlenül akarják megszerezni a Motor Szics-etAzt hogy nehéz elhinni neki hogy több széria j-20 van mint pakfa proto az az ő baja
Az értelmes indiai tábornokok és politikusok valószínűleg masszívan kurvaanyáznak.Szépen engedték őket lefényképezni
Mikor lesz annyi J-20, mint ahány F-35?
Ez több sebből vérzik.Nem kell annyi j-20 lennie de többnek kell lennie mint amennyi van japánnak és dél-korának .Ha ez megvan a többi kit érdekel a jenkivel már csak atomozás lenne .
Mit tesztel?Ez több sebből vérzik.
Egyrészt Kína az új USA akar lenni, ehhez fogható haderővel.
Másrészt még a Japán-DK vonalon is rezeg a léc picit a jelenlegi tervek szerint. Eddig 200 J-20-at kommunikáltak, e mellé csak Japán 120-130 F-35-öst rendelt eddig, DK eddig 40-et. Nem jönnek ki a számok. Ha Kína tényleg a domináns katonai hatalom akar lenni a világon (vagy legalább nagyjából fej-fej mellett az USÁ-val), akkor ehhez megfelelő haderőt kell fenntartania. Ezért írtam sokszor, hogy nagyon bele vagytok kényelmesedve abba, hogy Kínát az oroszokkal méricskélitek állandóan. Nem Oroszországgal versengenek a világ elsőségéért, hanem az USÁ-val. Ha Amerikának lesz 2000 F-35-öse, meg 140 F-22-ese, miközben teszteli az új 6. gen gépét, akkor Kína kitörölheti magának párszáz J-20-al. Vagy akár 1000-el. És ez "csak" a légierő.
Másrészt még a Japán-DK vonalon is rezeg a léc picit a jelenlegi tervek szerint. Eddig 200 J-20-at kommunikáltak, e mellé csak Japán 120-130 F-35-öst rendelt eddig, DK eddig 40-et. Nem jönnek ki a számok
Egyrészt Kína az új USA akar lenni,
Nem most teszteli, fogja. 2000 F-35-öse sem most van.Mit tesztel?
Pont gazdaságileg már közel jár hozzá, egyes területeken beérte, ez ugye leesett már...Gazdasági adatok alapján nincs még pariban azt usa-val az ugye le esett már .
Nem mondtam, hogy jövőre lesz. De ez a konkrét, bevallott céljuk.Majd egyszer ha össze jön neki de ez nem jövőre lesz .
A 6. generációs vadászt svarcban megcsinálták másfél év alatt. Trumpika nem viccel. lehet, már gyártják is.Mit tesztel?
Az ugye megvan hogy hány év kellett az F-35 kifejlesztéséhez. Ne menjünk már le Roniba.A 6. generációs vadászt svarcban megcsinálták másfél év alatt. Trumpika nem viccel. lehet, már gyártják is.
Még biztos évek vannak hátra az IOC-től, de abban biztos vagyok amikor a 10-es évek elején felrepültek az első ellenséges protók a DARPA számítógépei elkezdtek kerregni.Az ugye megvan hogy hány év kellett az F-35 kifejlesztéséhez. Ne menjünk már le Roniba.
Nem most teszteli, fogja. 2000 F-35-öse sem most van.
Pont gazdaságileg már közel jár hozzá, egyes területeken beérte, ez ugye leesett már...
Nem mondtam, hogy jövőre lesz. De ez a konkrét, bevallott céljuk.
Arra írtam. Szeptemberben volt hír, hogy elkészült egy eddig titokban tartott techdemo. Nyilván nem lesz rendszeresítve pár év múlva, viszont ha nem kacsa hír volt, akkor bőven elképzelhető, hogy az évtized közepe táján már tesztelni fogják, jövő évtized elején (30-as évekre gondolok), közepén akár megkezdődhet a rendszeresítése.A 6.gen.-re céloztam.
Arra írtam. Szeptemberben volt hír, hogy elkészült egy eddig titokban tartott techdemo. Nyilván nem lesz rendszeresítve pár év múlva, viszont ha nem kacsa hír volt, akkor bőven elképzelhető, hogy az évtized közepe táján már tesztelni fogják, jövő évtized elején (30-as évekre gondolok), közepén akár megkezdődhet a rendszeresítése.
Fene tudja. Alapvetően én is szkeptikus vagyok, aztán majd meglátjuk. A szeptemberi hír is deült égből jött.Korai lenne az még.
Soha...!!! - Mert az F-35-ből sok exportra készül, mellyel Kína nem versenyezhet...!Mikor lesz annyi J-20, mint ahány F-35?
Az új gyártású J-20-asokba már saját hajtóm meg. A Motor Szics meg asszem pont vadászokba nem gyárt hajtóművet.Az a fránya hajtómű ne kellene a repülőkbe, egészen jól állnának a kínaiak. Nem véletlenül akarják megszerezni a Motor Szics-et
Az új gyártású J-20-asokba már saját hajtóm meg. A Motor Szics meg asszem pont vadászokba nem gyárt hajtóművet.
Még mindig nem tudnak minőségi hajtóművet gyártan, fényévekre vannak még mindig lemaradva, a nagy gyártótól.Az új gyártású J-20-asokba már saját hajtóm meg. A Motor Szics meg asszem pont vadászokba nem gyárt hajtóművet.