Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aliexpressről rendeltek két sor kici occó kék ledet és máris milyen jól néz ki.Ezt a pofát már láttam valahol...
A súlymakettel volt még valamelyék protó.pl -10-sel volt már?
Legyártott darabszámban biztosan. Amúgy meg próbáltad a J-20 at Szu-57 ellen ACE COMBATBAN, és saját tapasztalat ?Októberi cikk
https://www.nextbigfuture.com/2017/...hould-have-improved-ws-15-engine-by-2019.html
Az egyik oldalon olvastam hogy kína 2020.ig 100 db j-20A 4 gen hajtóműves gépet állít hadrendbe .
"Kína két J-20 gyártósorral rendelkezett, az egyik az orosz AL-31-es motorokkal gyártott J-20-at, a másik pedig a kínai WS-10B Taihang motorokkal felszerelt J-20A-t gyártotta."
A WS-15 hajtóműves gépeket 2020-tól gyártanák 2030-ig 500 j-20B termelne + a meglévő 100 j-20A .
Hát nem tudom de egy biztos! Az oroszok fényévekre vannak a j-20-tól
Azért van orosz hajtómű benne. A sok kocsi kínai pont tologathatná a 100 vadiúj J-20-ast a gyár udvarán, a vékonyabb hangúak meg visíthatnának nagy tömegben, imitálva a hajtómű hangját.Hát nem tudom de egy biztos! Az oroszok fényévekre vannak a j-20-tól
Ez csak találgatás. Madk meglátjuk.Lássuk 50%-50% lesz-e a hajtóművek aránya.
Igen. Nem vállaltak felesleges rizikót.A fejlesztés eddigi szakaszában nemigazán hajlottak arra, hogy az oroszon kívül mást is beletegyenek, gondolom nem akartak odaverni egy protót sem, és ez sikerűlt is.
Szerintem bármikor rendelhetnek még orosz hajtóművet.Bármi gebasz lesz a kínai hajtóművel vagy miatta vagy elmarad teljesítményben, egyből be fogják lassítani a gyártást, mert több orosz hajtómű egyik napról a másikra biza nem lesz.
Ha mindkettővel szerelik akkor az arányok ha nyilvánosak lesznek, érdekes dolgokat árulhatnak el.Ez csak találgatás. Madk meglátjuk.
Nem is vártam el, hogy a méregdrága protóikat kockáztassák, amik rengeteg tesztadatot kell szállítsanak és egy kiesése is hatalmas lyukat vághat a programban. A lényeg, hogy nem véletlenűl nem a sajáttal reptették.Igen. Nem vállaltak felesleges rizikót.
Ez így van, csak épp a J-20-ra szabott orosz hajtóműből nincs a polcon Ivánéknál (mert nekik nem kell a saját gépeikhez), a hajtúműgyártás meg valószínűleg eléggé be van ütemezve az új 4. (és 5.) generációs Szuhojok miatt, így nem tudnak hétfőn nekifogni az ők hajtóműinek.Szerintem bármikor rendelhetnek még orosz hajtóművet.
Ha kevesebbet akkor vagy elittuk az agyunk vagy az orosz hackerek nagyon túl tolták minden szinten a dezinfót.Szerintem egy-két év múlva töbet tudunk.