Nincs érvem, mert nem tudom mit higyjek. Mindenképpen nagyon jól hangzik, hogy: METAANYAG!!!Ez az érved?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs érvem, mert nem tudom mit higyjek. Mindenképpen nagyon jól hangzik, hogy: METAANYAG!!!Ez az érved?
Ez komment homályos nekem.Nincs benne semmi meglepő.
Attól hogy nem megy a hajtómű hát akkor mi van?
Izrael sem gyárt hajtóművet még is előrébb vannak Repcsi elektronikába mint az orosz! Ez nem esett le senkinek sem még?
30 éve megjelent náluk a Litening ! Hol is tartanak az oroszok egy Python 4-5 szintű rakétához? Háát jó messze pedig nem mai gyerek a Python 4-sem sem!
Amúgy ebben a linkben van egy kis filmecske a metaanyag gyárból. Ahol bemutatják a metaanyag szerkezetét és maszkos embereket, amint megvizsgálják.
http://www.dailymail.co.uk/news/art...roducing-invisible-material-fighter-jets.html
Ez valamilyen filmszerű akármi lehet, ami nem veri vissza a radarsugárzást.
Itt meg találtam egy magya leírást
http://www.vilaglex.hu/Fizika/Html/Metaanya_.htm
Ezt ugyazan a valaki rajzolta mint az J--20-ast TVC-vel, meg WS-10 hajóművel
Csak tudnám, hogy mi a fenét akar ezzel mondani????
Beírtam youtubeba, hogy metamaterial.A muanyag bili sem veri vissza a radarsugarzast ( nagyreszt ) ezek szerint a muanyag bili is "metaanyag" bol van ?
Ezt ugyazan a valaki rajzolta mint az J--20-ast TVC-vel, meg WS-10 hajóművel
Csak tudnám, hogy mi a fenét akar ezzel mondani????
Lehetséges, de akkor keresnünk kell egy ornitológust aki őslénytanhoz is ért. Lássuk mi is ez a madár.A vadászgépeknek van fantázianeve is, legtöbbször madár után. Nem valamelyiket ábrázolja?
A kínai mitológiában van "némi" szerepe a sárkányoknak, elég kitartóan keresgélhetsz míg találsz olyan ősi kínai festményt vagy vázát amelyiken nincs sárkány. Ez meg egy kacsa-"vezérsíkos" sárkánymadár, csak rá kell nézni a felülnézeti rajzra!!! Szóval ez nem más mint a J-10 kacsa-vezérsíkos harcigép kínai mitológiának megfelelő megjelenítése.Lehetséges, de akkor keresnünk kell egy ornitológust aki őslénytanhoz is ért. Lássuk mi is ez a madár.
Beírtam youtubeba, hogy metamaterial.
Nézegess te is metaanyagos videókat
https://www.youtube.com/results?search_query=metamaterial
A gazdag gyerekeknek lehez az jár.Koszonom. Metaanyag tekinteteben tudasom konvergal a nullahoz. Azert a bili nem biztos hogy nem Metaanyagbol van.