B+, 1 v 2. nap regeltem, de már ez a felpuffadt fejű, vakcina és vírustagadó hazaáruló kommunista is megkapta, aki mellesleg fiatalabb, mint én
...
...
B+, 1 v 2. nap regeltem, de már ez a felpuffadt fejű, vakcina és vírustagadó hazaáruló kommunista is megkapta, aki mellesleg fiatalabb, mint én
...
![]()
Mivel jellemzően idős vagy beteg embereket oltanak, ez előfordul.Szlovákiában 1. halálos eset az AstraZeneca oltás után. Egy 38 éves középiskolai tanár halt meg két héttel az oltás után agyi trombózisban és tüdő embóliában.
![]()
Prípad úmrtia krátko po podaní vakcíny od AstraZenecy je už aj na Slovensku
Ide o šaržu ABV 2856.spravy.rtvs.sk

Pont a tanárokat oltották 55 éves korig, mivel a gyártó eredetileg 18-55 éves korhoz kötötte a vakcina alkalmazását. Szlovákoknál előre vették a tanárokat beteg vagy nem beteg.Mivel jellemzően idős vagy beteg embereket oltanak, ez előfordul.
A harmadik hullám súlyosságához mérten xarul állunk, az Unios átoltottsághoz képest mi vagyunk a legjobbak és ez a trend továbbra is hasonló marad.Nem állunk rosszul az oltásokkal.
![]()
COVID-19 Data Explorer
Research and data to make progress against the world’s largest problemsourworldindata.org
Drábik is ezen lovagol....Hogy ez mindig fel-felüti a fejét...
Hasonlóan gondolom.Mivel jellemzően idős vagy beteg embereket oltanak, ez előfordul.
Valószínüleg nem ez az egyetlen hasonló eset a héten, csak ez az ember éppen be volt oltva. A többi eset meg nem hír.
Biztos vagyok benne, hogy az orosz oltással beoltottak közül is többen meghaltak már. Ha másban nem, akkor autóbalesetben.![]()

...rendelkeznek "azzal" a tudással!Nem kell ahhoz oltás, hogy valakit megüssön a guta vagy tüdőembóliát kapjon. A baj akkor van, ha oltás után ez jelentősen gyakoribbá válik. Egy néhány esetből nem lehet következtetni.Pont a tanárokat oltották 55 éves korig, mivel a gyártó eredetileg 18-55 éves korhoz kötötte a vakcina alkalmazását. Szlovákoknál előre vették a tanárokat beteg vagy nem beteg.
Belgiumban, Franciaországban, Svédországban is azért nem látszik meg a magas covid halálozás, mert szar az egészségügyük akkor?
Bezzeg ha süvegben, visszacsapó íjjal az oldalán, fehér lovon járna a várba, és kost áldozva hoznák a döntéseiket,A magyar kultúrától idegen, amit a Fidesz művel. És emiatt súlyos kárt is okoznak vele amúgy.

Érdekes gondolat. De akkor kit támogat magyar konzervatív értelmiség?
De nem az a kérdés, hogy melyik pártot támogatják, hanem inkább csak rajtuk látszik, hogy milyen irányba lehetne menni.A nap kérdése.
"....Az orosz és kínai vakcina kb október végétől a piacon van.
Ezeket az európai ügynökség még nem fogadta el. Kb 3 hete kijött a Johnson&johnson vakcinája és arra már két hét múlva ráütötték az európai pecsétet.
Hmm..
Biztosak lehetünk abban, hogy tüzetesen át és megvizsgálták ezt az oltóanyagot?"
Biztos senkit nem ismertek Brüsszelben, senkit fel nem hívtak, szimplán csak szépen sorba álltak a "kormányablaknál" az engedélyekért.
Bezzeg ha süvegben, visszacsapó íjjal az oldalán, fehér lovon járna a várba, és kost áldozva hoznák a döntéseiket,
akkor bezzeg nem lenne kultúra idegen mi?
:-DDD
Még a konzervatív értelmiség is támogatná.
;-)
Szeretem amikor egy másik oldali mondja meg mit és hogyan kellene
Amúgy
Még minden

"A nap kérdése.A nap kérdése.
"....Az orosz és kínai vakcina kb október végétől a piacon van.
Ezeket az európai ügynökség még nem fogadta el. Kb 3 hete kijött a Johnson&johnson vakcinája és arra már két hét múlva ráütötték az európai pecsétet.
Hmm..
Biztosak lehetünk abban, hogy tüzetesen át és megvizsgálták ezt az oltóanyagot?"
Biztos senkit nem ismertek Brüsszelben, senkit fel nem hívtak, szimplán csak szépen sorba álltak a "kormányablaknál" az engedélyekért.
Bezzeg ha süvegben, visszacsapó íjjal az oldalán, fehér lovon járna a várba, és kost áldozva hoznák a döntéseiket,
akkor bezzeg nem lenne kultúra idegen mi?
:-DDD
Még a konzervatív értelmiség is támogatná.
;-)
Szeretem amikor egy másik oldali mondja meg mit és hogyan kellene
Amúgy
Még minden
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..