Az egészségügyi dolgozók átoltottságáról volt szó.Lófa..t. 9% körüli.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egészségügyi dolgozók átoltottságáról volt szó.Lófa..t. 9% körüli.
Jó lenne, ha legközelebb pontosabban fogalmaznál, mert nem volt egyértelmű.Az egészségügyi dolgozók átoltottságáról volt szó.
Majd igyekszem.Jó lenne, ha legközelebb pontosabban fogalmaznál, mert nem volt egyértelmű.
Szerintem valamit nagyon benéztél, én soha nem olvasom a 444-et.Jönne a kedvenc 444ed, és teli pofával üvöltené, hogy rohadt Orbán, ingyen adja a vakcinát!!!!
Beoltunk mindenkit is ! LOLSzerintem valamit nagyon benéztél, én soha nem olvasom a 444-et.
(Amúgy még egyikőtökben sem merült fel, hogy vajon mi lesz annak a rahedli vakcinának a sorsa, amit megrendeltünk és majd le is fognak nekünk szállítani? Csak mert mindet nem fogjuk tudni beadni, így vagy kidobjuk, vagy elajándékozzuk.)
Ez kinek szólt?
Az eleje az neked.Ez kinek szólt?
Jó volt a vicc, csak nem értettem, de azért köszönöm.Az eleje az neked.
Amúgy meg csak SilvioD-vel viccelődtem.
Szerintem valamit nagyon benéztél, én soha nem olvasom a 444-et.
(Amúgy még egyikőtökben sem merült fel, hogy vajon mi lesz annak a rahedli vakcinának a sorsa, amit megrendeltünk és majd le is fognak nekünk szállítani? Csak mert mindet nem fogjuk tudni beadni, így vagy kidobjuk, vagy elajándékozzuk.)
Szerintem valamit nagyon benéztél, én soha nem olvasom a 444-et.
Beoltunk mindenkit is ! LOL
Tragedia vazze, meg jo hogy "falun belul" kell gyalogolni a percenkent meno buszig nem falun kivul 10km-et az elso uzletig. Tenyleg olyan mission impossibile lecserelni arrafele egy bicikligumit? Ha kipostazzatok ingyen lecserelem nektek...nem.
meg jarvany van es a szerelo be van zarva addig gyalog kell menni a boltba HDMI kabelt venni.
Errol nem irt a hvgindex444telex24hustbfletonyuz...
Ez tegnapi adat. Lakosság száma, oltások száma, lakosság beoltottságának aránya. Lényegében Unión belül csak Málta előz meg 60.000 oltással, ma mi átléptük a milliót is. Érdemes összevetni más 10 milliós országokkal az első oltások számát is. 200-350.000-el többet adtunk be.
Nocsak dejszen itt diktatura van, meg magyar ne lopj...Az osztrákok Magyarországra jönnének maguknak orosz vakcinát beadatni - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Majd jo lesz oszre, vagy jovore, ez mar ugyis orokke fog tartani.Szerintem valamit nagyon benéztél, én soha nem olvasom a 444-et.
De, volt róla cikk, legalábbis az indexen, ez is ebben a témában íródott: https://index.hu/kulfold/2021/03/06/new_york_times_magyarorszag_beoltottak/Errol nem irt a hvgindex444telex24hustbfletonyuz...
Majd jo lesz oszre, vagy jovore, ez mar ugyis orokke fog tartani.