Ez pontosan így van, ezért lett volna életbevágóan fontos a tesztelés. Ez a magyarázta annak is, hogy "fű alatt" nálunk is szétterjed a járvány, és tömegméretekben fog majd jelentkezni, mint olaszországban, elmontam világosan, és úgy is lesz
SAAAJJNOS !!! Jobb lesz ha lelkileg felkészül mindenki !!! Nem fogok "litániákat" írni a kérdésről, eddig sem írtam,
de alig páran fogták fel milyen nagy a vaszély !!! Elárulom, hogy most már TÖKMINDEGY, mert EL VAN BAXVA AZ EGÉSZ !!!!!! nem lehet már helyrehozni !!!! Jelenleg már csak a az exponenciális terjedés szűkítéséről lehet szó, a megállítása teljesen kizártnak tekinthető !!!
JA, ÉS SŰRŰN IMÁDKOZZATOK, MERT AZ TEKINTHETŐ JELENLEG AZ AZ EGYIK MARADÉK HATÁSOS ESZKÖZNEK, HACSAK NEM HARAGSZANAK RÁK NAGYON "ODAÁT" Röviden ennyit tudok mondani a jelenlegi helyzetről. Arra szépen készítettem fel mindenkit, hogy a megfelelő élelmiszerekből, olcsó vitaminforrásokból tárazzon be, aki hallgatott rám az jól tette. Segíteni akartam, és meg is tettem. Ha most vásárol, szeretném ha az olaszokhoz hasonlóan úgy tegye, hogy a többi embernek is kellenek készletek, szóval lehetőleg nem kéne kifosztani a boltokat, csak ami valóban szükséges. Amúgy max 1 hónap hosszúságban várható a legkritikusabb időszak, az állam viszont lépni fog a lakossági ellátásra, szóval nem lesz éhenhalás, EZEN NE AGGÓDJON SENKI EZEN !!!! A kényelmetlenségeket ki lehet bírni !!!! Nyugodtan is !!! Nem kell sírógörcsöt kapni, mint a szicíliai magyar nő, mert semmi értelme !!!! SŐŐT EGYÁLTALÁN NEM KELL AZ EGEREKET ITATNI, ENNYI TARTÁS KELL AZ EMBEREKBE ! Szépen, nyugodtan, emelt fővel, majd túl leszünk rajta !!!! Ha megkérhetek mindenkit, ezt terjessze ! Nem kell "a hattyú halálát" játszani akkor sem, ha van néhány aki cirkuszol !!! Ha nagy tömegben nyugodtak az emberek, az átterjed a többire is ! Ez egy pszichológiai jelenség, ugyan az mint amint amikor tömegben begerjednek, csak ez a fordítottja !
Az én részemről nem okoz problémát ez az egész, én nem vagyok megmérgezve a 21. századi pszichikai / viselkedési / életmód hülyeségekkel !!!! Bármilyen helyzetben jól bírom lelkileg, és nem rogyok meg attól sem, ha úgy hullanak körülöttem az emberek mint a legyek, vagy nélkülözni, szűkösködni kell ! Lazán kibírom hidegvérrel. Amúgy had jegyezzem meg, hogy ez a mai ember messzire elrugaszkodott a valóságtól, és teljesen elhülyült !!! Nem, nem a mostani hatalmas cirkusztól látom ezt !!!!!!! Én már ezt mondtam 10-15 évvel ezelőtt is, ez független a mostani helyzettől !!!!!! Persze nem volt rá kézzelfogható objektív bizonyítékom, de az élet kiszámíthatatlan, most a kezembe adta a bizonyítékokat !!!
Persze a pszichózisosak, az oltásellenes fajta az most sem fogja belátni hogy igazam volt, azok "beszólni" meg "cirkuszolni" fognak inkább velem, mint hogy elismerjék, belássák, hogy igazam volt.
Az evolúcióban ők a kidobandó selejtek. De ezt sem fogják fel.
------------------------------------------------------
Némi magyarázat, nincs ellentmondás abban amit leírtam !
(csak xolok...
)
"Bármilyen helyzetben jól bírom lelkileg, és nem rogyok meg attól sem, ha úgy hullanak körülöttem az emberek mint a legyek, vagy nélkülözni, szűkösködni kell ! Lazán kibírom hidegvérrel."
Az hogy én bármit kibírok, elviselek, az nem azt jelenti, hogy amikor a többi idióta (virtuálisan értve persze) a szakadékba akar ugratni mindenkit a hülyesége, felelőtlensége és idiótasági miatt, akkor is "némán tűrök mint a birka". Ilyenkor szoktam úgy ordítani velük, hogy a hajuk is lobog a huzattól, hogy elkerüljem, hogy megrogyasszanak mindent !!!
Ugyanis ha már mindent elbaxtak nem érdemes sem ordítani, sem szólni, mert akkor már nyakig ülünk a xarban, amit nem lehet többé visszacsinálni !!!
(klasszikusok ezt úgy mondják, "már nem lehet visszalapátolni a xart a lóba"...
) Tehát most már nincs miért hangosan szólnom, mert annyira el van baxva minden !!! "Kapise" mindenki ? Ez van sajnos !
(ugye eddig szóltam NAGYON amíg volt / lett volna értelme, volt miért, de most már nincs !!!) Mindegy, majd kihúzzuk valahogy, nem kell kétségbe esni !!!
Semmitől, ettől sem !!