Ja, nekem is mondta a haverom, hogy hallotta, hogy a cégüknél ketten is másnapra meghaltak az oltás után...1.azért nem sikerült beindítani a népességnövekedést mert nem az okot orvosolták, hanem megpróbálták azt megkerülni amiből csak a középosztály körüliek profitáltak.
2.a 18 év alattiak vitaminnal és erős immunrendszerrel kiheverik.
Fertőzés gócok? Az oltott nem fertőz továbbra is? Meddig is védi az oltottat? Nyugaton a migránsokat oltják? ja nem? Akkor senki nyugatra nehogy behordozzák a fertőzést?
Ismerősöm unokatestvérének férje megkapta a kínait és meghalt,bácsikám felesége oltás után talán harmadik napra kórházba került agyi infarktussal és lebénult a lábaira...köszönöm nem. S ezt a szart akarod benyomni a gyerekekbe...elmehetsz tudod hova. Ezek csak a rövid távú hatások, most jönnek majd a közép és hosszútávú mellékhatások egy olyan oltásért ami állítólag megvéd egy fél évig talán, miközben az oltott is fertőz. Te Orwelli birka.
Csak azt nem tudom, hogy ha ennyire hullanak a népek az oltásoktól, akkor hogy a pékbe nincs tele ezzel minden média (vagy legalább az ellenzékiek), mert ez alapján csak az oltástól elhullottak csak Mo-n ezres nagyságrendben kellene, hogy legyenek.
Ezzel szemben a kórházban, amellyel kapcsolatban állok, tudom, hogy akik megkapták az oltásokat (több száz beteg + több tucat dolgozó), mindenki rendben van, és a vírust sem kapták el azóta sem. A családban és ismerősi körben szintén, még olyanról sem tudok, akinek egy egy napos rosszullétnél komolyabb baja lett volna utána, pedig ők is tucatnyian vannak már.
Ezzel szemben ismerősnek az unokáját, aki 3 hónapja volt covidos, kórházba kellett vinni a fertőzéstől kialakult szívproblémák miatt.
Szóval, ha végigviszik a gyerekeken a teszteket és a vizsgálatok végén engedélyezik, akkor valószínűleg lesznek oltva a gyerekek is, mert a vírusnak jóval nagyobb a kockázata.
Másik: Több, mint 24 órája kaptam az astrát, a karomon a helyét még mindig érzem, mást nem. Apósom tegnap kapta a második kínait, ő is jól van.