Nem, nem zavar ahogy írtál, szerintem rendben van. Nem értünk egyet több dologban. A "piacolat járja karantén időben", ebben igazad van, viszont ez ellen való szicíliai hozzáállás, ahol jár a rendőrautó, és hangosbemondón mondja, aki nem tartja be a szabályokat elvisz !! Itt a mai másik példa is, az izraeli, annak a telefonját hallgatják le akiét akarják, és aki lebukik karanténben mászkálással, azt elviszik, aztán annyi !!! Te a "a karantén megszegés" az csak az állam, a kormány hozzáállásán múlik !!! Oda kell csördíteni egyet az ostorral, ahol nem tudják mi a rend, a szabályok !!! Ugye ezt is megírtam korábban, hogy rendkívüli állapot kell, ideiglenes intézkedésekkel !!!!! Szigorú szabályokkal, bebörtönzéssel, annak aki nem érti meg !!! (figyeltél te rendesen, miket írtam én korábban ????
Szó nem volt a "demokrácia" fenntartásáról, SŐŐT KIFEJEZETTEN AZ ÁTMENETI FELSZÁMOLÁSÁRÓL ÍRTAM, AMI A JÁRVÁNY MEGFÉKEZÉSÉHEZ KELL !!! Most emeljem ki ezeket is vastagon ??? Figyelj inkább jobban máskor, jó ???
(nem haragszom rád meg a többire sem, ahol dolgoznak ott hullik a forgács is..
))
Na térjünk rá a tesztelésekre is !!! Ugye ott van a (pécsi) virológus videoja (Python hozta korábban), aki nem két napja, még csak nem is két éve van a kutatásban, az is elmondta VILÁGOSAN, hogy elegendő tesztelésre alkalmas gép van az országban, mivel ezek speckós automata gépek. Nem figyeltél megint ???
Nem tudjuk megfelelően zárni a fertőzések terjedését, ha a tünetmentesekről nem tudunk !!!! EZ VILÁGOSAN KIDERÜL MIND A KÍNAI, MIND A DÉL-KOREAI INTÉZKEDÉSEKBŐL !!!! Megint nem figyeltél ???
Tehát van elég gép a teszteléshez, csak nem gyártattak hozzá reagenseket !!! KURRRVÁÁRA NAGY HIBA !!! Erről is írtam korábban, hogy bérgyártatásban azonnal ide kell hozni, AZZOONNAL !!! felszabadítani a gyártókapacitásokat rá, mivel nálunk az is megvan !!!! Vészhelyzet, rendkívüli állapot, HA KELL REKVIRÁLÁSSAL KELL HOZZÁFÉRNI !!! Írtam róla ! Ezeket is emeljem ki ?? Figyeltél ?
Egyébként ha odafigyeltél, már jóval korábban próbáltam instruálni az embereket, milyen immunrendszert segítő vitamin és nyomelemforrásokat szerezzenek be, nemrég ez-ügyben nyomatékosítva a korábban általam elmondottakat !!! Figyeltél, tudsz ezekről ?
Szóval én nem csak a számat jártattam, próbáltam mindent megtenni, hogy azt tegyék az emberek amit kell, és arra is sokszor felhívtam a figyelmet, hogy nem kell kétségbeesni, csak nyugodtan készüljenek fel. Figyeltél, emlékszel ezekre ?
Szóval én nyugodt vagyok, mindenhol mindenkinek próbáltam segíteni !!!
A bolondok persze ezt sem hallották meg, csak velem kezdtek cirkuszolni ! Nem sok, csak 5-8 ember, nem igazán zavart !
A nagy-része itt a fórumon azért megértette, hogy jó az amiket mondok, és sok kurrens információt is hoztam, az sem mellékes. Politikával viszont nem foglalkoztam !!!!! Ez sokak szerint a nagy "bűnöm", hogy minden elbaxott politikustól függetlenül, a különböző politikai oldalak szidása nélkül, racionálisan, ember és profizmus irányából foglalkoztam a témával, a lehető legtöbbet segítve az embereknek a felkészülésre !!!
Hááát... ez van !!! Akinek ez nem tetszett, az baxogasson nyugodtan, úgy is kiröhögöm !!!
(tehát nálam NEM "jópofizás" a szmájlik, tényleg vidáman veszem a dolgokat - ez persze a "savanyú Jóskáknál" persze kurrrvanagy "bűn"...
)
Remélem most már kicsit világosabban látsz velem kapcsolatban, meg még pár ember. Én MINDENKIT továbbra is nyugalomra és a szabályok betartására intek. A "dicsőségről" már lemaradtunk, akkor legalább ez ne legyen elbaxva, így hamarabb mászhatunk ki a gödörből.
NEM TESZTELNI EZERREL, TÖMEGÉVEL PEDIG TOVÁBBRA IS EGY ŐRÜLTSÉG !!! Így kiemelve, nagybetűvel !! Csak ott nem érdemes tömegével tesztelni, ahol körbezárt karanténok vannak !!!! Ott a karanténokat, a többi megfertőzését a karanténokban, a karantén szabályokat felrúgókat kell VASKÉZZEL MEGFEGYELMEZNI !!! Ez sajnos nem megy másképp (a világon sehol), ezt meg kell érteni ! Ez van !
EZT A HÜLYE POLITIZÁLÁST MEG HAGY MÁR KI AZ EGÉSZBŐL, MERT SEMMI KÖZE A JÁRVÁNYHOZ ! Na... Neked is minden jót kívánok ! Amiket írtam azoknak utána lehet nézni a korábbi oldalakon (javítani meg nem lehet ezeket), úgy hogy én nem beszéltem mellé. Az is köztudott azoknak akik figyeltek, hogy ém már 10 éves korom körül egy ennél 100x súlyosabb fertőzéssel voltam kb. 4 hétig karanténban (kis túlzással akit messziről láttam azt is leolták, de legalább 500 embert a suli miatt !!!!), sokkal veszélyesebb helyen, egy fertőző osztályon, ahol ha mégvalamit elkapok másoktól (hozta pld. a levegő másoktól), akkor ott biztos végem lett volna. Mikor már nem fertőztem de még minden jele jól megfigyelhető volt rajtam, egy egész egyetem hallgatóit képezték ki rajtam az időbeni felismerésre. Amúgy rengeteg dolgot tettem már ezért a kurva országért, úgy hogy kár engem baxogatni !
(sajnos vagy hála istennek ezekről nem akarok beszélni, de lenne mit bőven !!!
)