Nagyon is képben vagyok az eseményekkel, a szakmámra pedig nem kell megtanítanod, elég volt rá 5,5 év műegyetem.Annak a számlájára írom, hogy ilyen kijelentéseket teszel, hogy elképesztően nem vagy képben, vagy hivatalból nem mondhatsz mást!
Rajtam kívül pedig még elég sokan kifejtették itt neked, hogy miért vársz el lehetetlen dolgot.Elmondtam, és itt többen is megtették, hogy mi a közvetlen/közvetett tapasztalatuk ismerősi körben! Rokonságban is oltás után került az illető kórházba, szerencsére ő túlélte! Egyáltalán nem vizsgálják a lappangó fertőződöttséget oltás előtt! S ezt itt is többen megerősítették!
Alapítók: Dr.Pócs Alfréd, Dr.Gődény György, Dr.Tamasi József...De itt van egy sereg személyes beszámoló, tessék:
Oltásáldozatok beérkezett hírek (2021.03.31.) - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
Létrehoztunk egy email címet, [email protected] ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. Az egyetlen kérésem az, hogy konkrét adatok legyenek: név, lakhely, foglalkozás, bármi, ami alapján...orvosokatisztanlatasert.huOltásáldozatok hírei 2. cikk (frissítve 04.04) - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
Létrehoztunk egy email címet, [email protected] ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk egy olvasható cikket. Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben...orvosokatisztanlatasert.huOltásáldozatok hírei 3. cikk - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
Létrehoztunk egy email címet, [email protected] ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk két olvasható cikket, 2. cikk, 1. cikk.orvosokatisztanlatasert.huOltásáldozatok hírei 4. cikk (2021.április 14.) - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
Létrehoztunk egy email címet, [email protected] ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk három olvasható cikket, 3. cikk, 2. cikk, 1. cikk. Tekintettel a...orvosokatisztanlatasert.hu
Már bocsánat, de mégis milyen "beszámolókat" vársz ezektől? Mert ilyeneket én is tudok írni, de akár már az ellenkezőjéről is.