Lemaradhattál róla de megint van mert Matolcsiék vettek.
Nem én mondtam, a threadben fentebb állították mások, én csak ironizáltam, mert épp ezért lenne logikus a néhai trezor kipofásítása. Ahogy azon is ironizáltam, hogy nincs régi trezorterme amit épp most újítanak fel sebtiben, mert csak a szétverésig jutottak amikor visszavásárolták, és csak nemrég indult újra a munka rajta. Az, hogy a 444-esek szerint wellness-bunker épül az marhára nem érdekel, mert mint mondták a tervek titkosítottak, és ilyenkor ilyesmivel szokták etetni a népet. A logikus az lenne, ha visszakapná eredeti funkcióját, még ha nem is titkos, mert az már, a második világháborúban megszűnt annak lenni.
Más.
Amúgy hova tűntek azok, akik pár napja még azzal kardoskodtak, hogy ez csak egy influenza komolyságú cucc? Majd két hét múlva szívesen látnám az arcukat. Főleg azoknak akik a mellett kardoskodtak, hogy ez csak "ellenzéki hisztériakeltés", szívesen megnéztem volna az arcukat, amikor OV teljesen helyesen kihirdette a veszélyhelyzetet, majd kiigazította a kezdeti nagyobb hibákat pár további szigorítással.
Persze még mindig kérdéses, hogy ezek az intézkedések, illetve az az időpont amikor meghozták őket, elég drasztikusak voltak-e illetve idejében hozták-e meg őket. Onnan fog kiderülni, hogy az egészségügyi rendszerünk fogja-e bírni kapacitással az ellátandókat.
Mindezt roppant nehéz előre megmondani, még szakembereknek is.
Újra elmondom, mert sokak élete múlhat rajta: Akinek van bármilyen függőben levő orvosi ellátása, az próbálja meg kikönyörögni, hogy intézzék el még most, amíg még nincs teljes őrület a kórházakban, mert senki sem tudhatja, hogy mennyi ideig fog a "tetőzés" elhúzódni. Sokan nem koronában haltak meg a már "nagybeteg" országokban, hanem azért, mert elhalasztották a rövid időre halasztható beavatkozását. Utolsó figyelmeztetés. (feleségem ma reggel hoztam haza a kórházból - remélem már nem kell visszamennünk, de ha vissza kell, minél előbb megtesszük).