Kurv@ jól tették, hogy eltakarították ezt a szart a moderátorok.
Ez most véresen komoly?
Én csak az első ostobenkáig bírtam megnézni. A drága papát a saját hülye családja tette el láb alól.
Az a vicces, hogyha a nő nem lenne olyan vérostoba, akkor már neki is leesett volna a tantusz.
Egy közismerten megbízhatatlan gyors tesztre rámondják, hogy akkor kizárták a Covid fertőzést az oltás előtt????
Az a "vicces", hogy utána később az első mentős teszt is negatív lett.
Hogy miért a saját családja tette el láb alól?
A 68 éves papa beoltása után belázasodik, majd ez nem változik, és 1,5 hétig (!!!!) nem mennek ezzel orvoshoz??? Ha csak annyit tesznek, hogy jelzik a háziorvosnak, mint oltási szövődményt, akkor odafigyelhetnek az öregre. A 2 napi láz után meg azonnal csináltak volna neki egy PCR tesztet.
Nyilván addig kellett várni, amikor a szerencsétlen öreg már lila volt a 60-as szaturációtól, és addig meg okoskodunk, hogy biztosan az oltás...
Az ostobenka még azután is az oltást hibáztatja, amikor a mentősök második tesztje pozitív lett. Mert ugyebár álnegatív teszt van, de álpozitív még gyorstesztből sem.
Majd a néző szájába adja ez a nyomorult Toroczkai, hogy ugye az oltás előtt nem volt beteg az öreg.... A lóf@szt nem. Csak ugye a Covid gyorsteszteknél egy itt-a-piros-hol-a-piros játékban is jobbak az odds-ok.
Meg vagyok róla győződve, hogy ha 1,5 hetet lehúzott súlyos tüdőgyulladással támogatás nélkül, akkor egy sima NIV lélegeztetéssel, és gyógyszeres kezeléssel lett volna esélye az öregnek. Csakhát ilyen családot dobott neki a gép...