Meglátjuk!Nem látni, hogy hullanának az oltottak, inkább az, hogy a halálozási arány mintha szignifikánsabban alacsonyabb lenne most az esetszámhoz képest... vagy eleve gyengébb a delta, vagy mégis értek valamit a vakcinák.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meglátjuk!Nem látni, hogy hullanának az oltottak, inkább az, hogy a halálozási arány mintha szignifikánsabban alacsonyabb lenne most az esetszámhoz képest... vagy eleve gyengébb a delta, vagy mégis értek valamit a vakcinák.
De most komolyan, viccet félre téve, hogy fordulhat elő ilyen egyáltalán?Bizonyára záratlanok voltak a fiolák miközben köszörülték az üvegcsét és onnét pattogtak bele fémszennyeződések.
Egyébként vas-oxid meg van benne és az eléggé ferromágneses, az összes összetevő nem pontosan ismert, itt is hagytak helyet [..]*
*szerzői jogvédett tartalom = nem kell tudnod mi ez.
Kijött ez az izraeli tanulmány az oltás nyújtotta és a természetes védettséget (átesve a fertőzésen) összevetve, immár nem csak néhány fős kiscsoportos mintavétellel:
forrás: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf
Eredmény: az oltottak 13.06X valószínűbben szenvednek el 'áttöréses fertőzést' mint az oltatlanok (átesve a fertőzésen) !!!
ha minden ember megkapná az oltást, a kórházakban csak oltott emberek feküdnének, és a vírustól is csak oltott emberek halnának meg.”
"Ha a Covid vírusfertőzötteket agyonlőnék, akkor a statiszkák szerint senki nem halna meg Covid fertőzés miatt, ergo, a fertőzés nem halálos kimenetelű."Koronavírus két oltás után: "Az orvos azt mondta, ilyen pozitív tesztet még nem látott"
Kísértetiesen hasonló tünetekről és tapasztalatokról számoltak be a hvg.hu-nak olyan magyarok, akik két oltás után megfertőződtek a koronavírussal. Az országos tiszti főorvos szerint idehaza mintegy 11 ezren vannak azok, akik a teljes védettség ellenére elkapták a vírust. Ez ugyan soknak tűnik...m.hvg.hu
“Anthony Masters, a brit Királyi Statisztikai Hivatal (Royal Statistical Society) tagja szerint ahogy nő a beoltottak száma, úgy lesz egyre nagyobb az oltottan megfertőződöttek aránya, különösen a fiatalok körében, akik gyakrabban járnak társaságba.
„Ha a különböző korcsoportok között extrém magas lesz az átoltottság, elképzelhető, hogy a fertőzések többsége az oltottak közül kerül ki” – mondta.
Kemenesi Gábor ezt egy egyszerű analógiával érzékeltette:
Kijött ez az izraeli tanulmány az oltás nyújtotta és a természetes védettséget (átesve a fertőzésen) összevetve, immár nem csak néhány fős kiscsoportos mintavétellel:
forrás: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf
Eredmény: az oltottak 13.06X valószínűbben szenvednek el 'áttöréses fertőzést' mint az oltatlanok (átesve a fertőzésen) !!!
"Friss kutatások szerint nagyobb védelemmel bírhat a delta variánssal szemben az, aki korábban átesett már a koronavírus-fertőzésen, mint az, akit Pfizerrel oltottak."Ami egyébként gyengébb védettséget ad, mint egy oltás.
Mivel a delta jóval több vírust termeltet a szervezettel , mint az elődei, ezt könnyen el is tudom képzelni. A fenti megjegyzésem éppen az elődökre vonatkozott."Friss kutatások szerint nagyobb védelemmel bírhat a delta variánssal szemben az, aki korábban átesett már a koronavírus-fertőzésen, mint az, akit Pfizerrel oltottak."
A Pfizernél is jobban véd a delta variáns ellen, ha már átestünk a koronavíruson
Friss kutatások szerint nagyobb védelemmel bírhat a delta variánssal szemben az, aki korábban átesett már a koronavírus-fertőzésen, mint az, akit Pfizerrel oltottak – írja a Bloomberg.www.portfolio.hu
Mivel a delta jóval több vírust termeltet a szervezettel , mint az elődei, ezt könnyen el is tudom képzelni. A fenti megjegyzésem éppen az elődökre vonatkozott.
(Amúgy tudod ki védettebb még ennél is? Az aki a fertőzés után még be is oltatja magát.. )
Tesztet csináltattál?Az semmi, én elkaptam az eredetit decemberben, angolt márciusban, április-májusban beoltottak és 3 hete megint nem érzem a szagokat...
Ha viszont a kelet-timori gyapjas arany nyúl epehólyagjából készült táblettákat szedi 3x1-t naponta 6 hónapon keresztül akkor tutira nem kapja el a koronavírust."Ha a Covid vírusfertőzötteket agyonlőnék, akkor a statiszkák szerint senki nem halna meg Covid fertőzés miatt, ergo, a fertőzés nem halálos kimenetelű."
/Nyekrenc Nyargolenc, Felső-Vodkavoda vezető virulogusa, koszorús költője, első trombitása/
Tesztet csináltattál?
A Blahán/Örsön/tetszőleges bpesti aluljárványokban még jól jöhet.Az semmi, én elkaptam az eredetit decemberben, angolt márciusban, április-májusban beoltottak és 3 hete megint nem érzem a szagokat...
És mond hogyan élted túl a Taigetoszt ? LOLAz semmi, én elkaptam az eredetit decemberben, angolt márciusban, április-májusban beoltottak és 3 hete megint nem érzem a szagokat...
És mond hogyan élted túl a Taigetoszt ? LOL
Nyár óta nem érzem a szagokat, de a többi nálam is így volt.Az semmi, én elkaptam az eredetit decemberben, angolt márciusban, április-májusban beoltottak és 3 hete megint nem érzem a szagokat...
IS!A Blahán/Örsön/tetszőleges bpesti aluljárványokban még jól jöhet.