Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sok sikert USA!
Vajon szólni kellene nekik, hogy Koreában tegnap halt meg egy 17 éves fiú? Nem csak a boomereket viszi, hiába nevezik boomer removernek és nyugdíjreformnak?
Mindeközben Szaud-arábia:
Egy nemrég kiadott tanulmány szerint az "A" vércsoportú emberek jóval fogékonyabbak a koronavírus fertőzésekre!
Fox News link:
https://www.foxnews.com/health/people-blood-type-a-might-susceptible-coronavirus-study-finds
A hivatkozott tanulmány linkje:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.11.20031096v1
Sziasztok,2 infó:
1. Én most "kényszerszabin" vagyok,mert múlthéten kint voltam az osztrákoknál...
Jelezték a kollégáim,hogy valamilyen úton-módon bekellene jutnom a "telephelyre" egy papírért,amivel igazolni tudom,ha megállítanak,hogy dolgozom..
(Vezetőség már megkapta a fülest)
2. Tegnap este dumáltam a haverommal,aki Németországban él. Ő mondta,hogy 30ezer amerikait vezényeltek át Németországba.
Nem egyszer olvastalak titeket,mekkora szarban van a Bundeswehr..Nem lepődnék meg,ha ami támogatással elrendelnék a kijárási tilalmat...
Maszkhoz: Tegnap FFP2 -es maszkban mentem vásárolni. Úgy néztek rám, mint egy UFO -ra, kvázi csend lett az ABC -ben, viszont csak úgy nyílt előttem az út, mint amikor Mózes kettéválaszotta tengert...! Magyarul elálltak az utamból..., igaz a pénztárnál mintha kicsi a rakást akartak volna "játszani" mert semmi térköz, mint a heringek...! Ez is azt mutatja, hogy mennyire nincsenek felkészítve az emberek, és mennyire nincsenek tisztában a COVID-19 járvánnyal. Ismerős rémült tekintettel nézett rám, mutogatva a férjének, hogy nézd már maszkban van...! A szintén ismerős pénztárost sajnálom, rémülten nézett rám, aztán mondta, hogy se maszk, se gumikesztyü a kp miatt, majd talán kapnak alkoholis kézfertőtlenítő gélt. Mindenesetre egy gyors kiragadott társadalmi felmérésnek beillett az a tegnapi bevásárlás.
Itt az eredeti, portfolios link: https://www.portfolio.hu/unios-forr...gyarorszag-is-hatalmas-osszegekhez-jut-419479
Azt írja: "...hatalmas EU-pénzeket csoportosítanak át a tagállamok részére a közös költségvetésből..."
Nekem ez nem tűnik ingyenpénznek, de te tudod.
Sőt, olyanokat írnak, hogy:
"Fontos persze hozzátenni, hogy
EZ NEM PLUSZ EU-S PÉNZ, HANEM AZ ELŐRE MEGÍGÉRT, DE EDDIG MÉG FEL NEM HASZNÁLT PÉNZEK ÁTCSOPORTOSÍTÁSA A KORONAVÍRUS ELLENI KÜZDELEMRE. ÍGY TEHÁT A GAZDASÁG MÁS RÉSZÉRŐL MAJD HIÁNYOZNI FOGNAK, DE MÉG ÍGY IS NAGYON JÓL JÖNNEK A VÉSZHELYZETBEN.”
"
Szóval...
Én adtam egy csinos kínai boltoslánynak egy pár XL-es gumikesztyűt, amikor láttam, hogy, anélkül kezel pénzt. Oké, hogy nagy volt, de olyan lenézően nézett rám, hogy rögtön megbántam.
Megijedtek tőled a népek, hogy már elkaptad!
Nincs extra eu pénz. Ne tegyél úgy!
honnan tudod. akkor lenne más. van ám élet az eun kívül is csak szólok.És még nem válaszoltál, az eu nélkül mennyi jönne?
honnan tudod. akkor lenne más. van ám élet az eun kívül is csak szólok.
VAGY MÁS IRÁNYT KAP A DEFENDER 2020!
..
Merkel mondott valami érdekeset tegnap a beszédében, nem volt időm még meghallgatni...(??)
Vagyis szerinted sem ingyenpénz? Ezt beszéld meg az eredeti linket beíró Wilsonnal.Tök jól megcáfoltad amit nem állított senki, mert rajtad kívül ingyenpénzről nem olvastam mostanában.
Gondoltam neked ez elfogadhatóbb. Remélem nem baj.Ja a portfolio ilyenlor megbízható?
Nulla forint extra pénz jönne az eu-n kívül, de ugyanúgy nulla forint extra pénz jön az eu-n belül is.És még nem válaszoltál, az eu nélkül mennyi jönne?
Azt szeretném megkérdezni, hogy hány db. FFP2-es maszkod van?Maszkhoz: Tegnap FFP2 -es maszkban mentem vásárolni. Úgy néztek rám, mint egy UFO -ra, kvázi csend lett az ABC -ben, viszont csak úgy nyílt előttem az út, mint amikor Mózes kettéválaszotta tengert...! Magyarul elálltak az utamból..., igaz a pénztárnál mintha kicsi a rakást akartak volna "játszani" mert semmi térköz, mint a heringek...! Ez is azt mutatja, hogy mennyire nincsenek felkészítve az emberek, és mennyire nincsenek tisztában a COVID-19 járvánnyal. Ismerős rémült tekintettel nézett rám, mutogatva a férjének, hogy nézd már maszkban van...! A szintén ismerős pénztárost sajnálom, rémülten nézett rám, aztán mondta, hogy se maszk, se gumikesztyü a kp miatt, majd talán kapnak alkoholis kézfertőtlenítő gélt. Mindenesetre egy gyors kiragadott társadalmi felmérésnek beillett az a tegnapi bevásárlás.
Vagyis szerinted sem ingyenpénz? Ezt beszéld meg az eredeti linket beíró Wilsonnal.
Gondoltam neked ez elfogadhatóbb. Remélem nem baj.
Nulla forint extra pénz jönne az eu-n kívül, de ugyanúgy nulla forint extra pénz jön az eu-n belül is.
Én csak segítettem ezt tisztázni. Nem értem ez miért fáj neked ennyire.
Ráadásul a koronavírus valójában a tüdőt veszi célba...Sok sikert USA!
Vagyis szerinted sem ingyenpénz? Ezt beszéld meg az eredeti linket beíró Wilsonnal.
Gondoltam neked ez elfogadhatóbb. Remélem nem baj.
Nulla forint extra pénz jönne az eu-n kívül, de ugyanúgy nulla forint extra pénz jön az eu-n belül is.
Én csak segítettem ezt tisztázni. Nem értem ez miért fáj neked ennyire.