Akinek a gyermeke kórházba került emiatt a sz......r miatt az szerinted pont ugyanígy egy világméretű összesküvést lát a dolgok mögött?
És ha tetszik neked vagy sem az oltások sok ember életét mentették meg úgy Magyarországon mint világszerte ...
Igen oltsanak be, felnőtt vagyok, el tudom dönteni, hogy mit akarok.
DE egy olyan oltást, mint az mRNS alapú Pajszer, aminek nem ismerjük a hosszú távú hatásait, engedtessék meg, hogy ne adassam be a gyerekemnek
.
Vagy ez is kényszerítve lesz? Ha minden kötél szakad és meg kell óvni (mert felbukkan egy őket is veszélyeztető variáns), akkor inkább a hagyományos Kínait adatom be. De ha nem muszáj, egyiket sem, mert eddig ez a vírus a soraikban nem okozott nagy gondot. Jó volt beteg, sőt súlyos beteg (lélegeztető gépes is - csak, hogy megnyugodj), sőt halál is. Erre azt mondom, mint ti - mRNS oltóanyagot pártolók, az oltás esetenként súlyos mellékhatásai kapcsán -, hogy az említett betegséglefolyás, számszerűleg elenyésző számban fordul elő. Tudom, ha az enyém lett volna.....bla, bla, bla. Megy a mantra. De kérdem én, mi lenne ha az oltástól épp az enyém lesz beteg. Kb. annyira nyugtatna meg az, hogy kevés és ritkán előforduló mellékhatása van az mRNS szernek, mint azokat akiknek a gyereke a COV19 miatt a kevés számú, súlyos tünetesek között lenne.
Még egyszer mondom. A gyerekeknél az esetek többségénél nem súlyos lefolyású a COV19, így nem hiszem, hogy kell valami beavatkozás a betegség lefolyásának könnyítése érdekében (mert megelőzésre egyébként sem jó!).
Honnan tudom ezt?
Hát tapasztalatból! Amikor a kisgyerekem nekünk is hazahozta az óvodából, ő kb. 4 nap alatt - nagyon enyhe tünetekkel (végig játszott) - átesett rajta, a feleségem 3 hét ágy (majdnem kórház) és pedig majd két hét kórházzal úsztam meg. A nagyobb gyerekek is kb. enyhe fejfájás, két-három nap gyengélkedéssel túl voltak rajta. Akitől kapta a kicsi az oviban, az is pár nap alatt gyógyult (felnőtteket ott is kiütötte). Az iskolában több gyerek is benne volt. Nagyon gyorsan és szövődménymentesen gyógyultak (csakhogy megnyugtassalak, merthogy ez a másik vesszőparipátok).
Ezek tükrében nem tartom indokoltnak, hogy egy hosszú távú hatásában ismeretlen mRNS oltást toljunk beléjük.
Ja, hogy szerintetek ők terjesztik a kórságot. Persze. Meg a tetűt is! Jó, hogy nem akarjátok begyűjteni őket! Talán még ez is eljön - nem is olyan sokára.
És tisztázzunk egy dolgot! Én nem oltás ellenes vagyok, hanem mRNS alapú oltások alkalmazását tartom korainak! A többiben úgy ahogyan megbízok. Főleg a kínaiban (még ha a kórus azt is zengi, hogy az nem olyan hatékony /én, vállalom/), ami a hagyományos módszerrel készül.